مصرف سبزیجات در ماه رمضان گرسنگی را به تأخیر میاندازد
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
با توجه به شروع ماه مبارک رمضان مصرف برخی از مواد فیبردار باعث میشد، فرد دیرتر احساس تشنگی کند.
دکتر مجید حسین قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص مصرف سبزیجات در وعده افطار و سحر اظهار داشت: سبزیجات به دلیل دارا بودن بافت فیبری باعث تأخیر در از دست دادن آب بدن میشود. وی در ادامه افزود: بافت سبزیجات از جمله کاهو، کلم و سالاد باعث تحمیل دفع در سیستم گوارشی میشود. این متخصص در پایان با اشاره به اینکه آب موجود در سبزیجات باعث میشود فرد دیرتر احساس گرسنگی کند، افزود: سبزیجات سوخت باکتری های موجود در کولن را افزایش میدهد.
منبع باشگاه خبرنگاران