غذاهای چرب میل به سیگار را افزایش میدهد
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
سیگاری ها باید از مصرف زیاد چربی به ویژه چربیهای اشباع و منشأ جانوری و گوشتهای چرب خودداری کنند.
دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در خصوص بهترین ماده غذایی برای سیگاری، اظهار داشت: مصرف غذاهایی که چربی بالا دارند معمولا میل به دخانیات را در این افراد افزایش میدهد. وی افزود: همچنین این گونه مواد غذایی مستقلا می تواند خود را مستعد به افزایش وزن و بیماریهای قلبی و عروقی کند. این متخصص با بیان اینکه به طور قطعی هیچ ماده غذایی و دارویی فردی که دچار اعتیاد به دخانیات است را از گزند آسیبهای احتمالی ناشی از سیگار مصون نمیدارد، تصریح کرد: از مصرف زیاد چربی به ویژه چربی های اشباع، منشأ جانوری و گوشتهای چرب باید خودداری شود. وی به مصرف سبزیجات و میوهها اشاره کرد و گفت: خیلی مواقع افراد سیگاری از این گروه مواد غذایی که به سلامت انسان بسیار وابسته است، مصرف نمیکنند. نیستانی به مصرف لبنیات در این افراد تأکید کرد و گفت: استفاده از دخانیات به دلیل تغییرات هورمونی که در بدن رخ میدهد فرد را در معرض خطر پوکی استخوان قرار میدهد از این رو برای غالب گروههای سنی روزانه 2 لیوان شیر کم چرب توصیه میشود.
منبع باشگاه خبرنگاران