27 مرداد 1393
شماره خبر: 127633

با مصرف این روغن غلظت خونتان را کنترل کنید

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

با مصرف این روغن غلظت خونتان را کنترل کنید


استفاده از روغن‌های نامرغوب و جامد، که ترانس بالا دارند، صدمات زیادی به بدن وارد می‌کند و موجب تنگی عروق می‌شود روغن مناسب برای طبخ غذا یا مصارف خوراکی، را بیشتر بشناسید.
مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: استفاده از بعضی روغن‌ها برای سرخ کردنی و طبخ غذا مناسب تر است یکی از روغن‌هایی که در طبخ غذا مفید است و برای تفت دادن انواع مواد غذایی می‌توان از آن استفاده کرد روغن کانولا است این روغن که از نوعی دانه روغنی استخراج می‌شود، در قدیم بیشتر با عنوان کلم روغنی شناخته می شد. کیمیاگر ادامه داد: روغن کانولا حاوی مقادیر فراوان اسید چرب امگا 3 است که بسیار مفید است و علاوه بر نقش مثبت آن در عملکرد مطلوب مغزی، مانع تغلیظ خون شده و از لخته شدن خون در رگها جلوگیری می‌کند که در پی آن از تنگی عروق و بروز انواع سکته‌های قلبی و مغزی جلوگیری می‌شود. کیمیاگر توصیه کرد: استفاده از روغن کانولا جایگزین انواع روغن‌های جامد در برنامه غذایی مردم قرار گیرد.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود