2 تیر 1394
شماره خبر: 144363

کارمندان و کارگران روزه دار بدانند

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

کارمندان و کارگران روزه دار بدانند


رعایت هرم کامل غذایی در وعده‌های افطار و سحر و استفاده کمتر از چربی‌ و شیرینی، تشنگی و گرسنگی را کمتر می‌کند.
پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: میزان کالری که افراد روزه دار در ماه مبارک رمضان مصرف می کنند با ماه‌های دیگر تفاوتی نمی‌کند و تنها نکته مهمی که باید رعایت کنیم استفاده نکردن از غذاهای خیلی چرب و شیرین و داشتن رژیم غذایی مناسب است. وی افزود: میزان کالری و انرژی که کارمندان و افراد خانه دار استفاده می‌کنند با یکدیگر تفاوتی ندارد ولی اگر کسانی باشند که در فضای آزاد کار بدنی انجام می‌دهند و میزان زیادی از انرژی‌ آنان هدر می‌رود، چه در ماه رمضان و چه در روزهای دیگر باید انرژی بیشتری را به بدن خود برسانند. فرح بخش تاکید کرد: 8 تا 12 لیوان آب نیز حتما باید در ماه رمضان بین وعده افطار تا سحر مصرف شود تا فرد با کمبود آب مواجه نشود و بهتر است که با وعده اصلی همراه نباشد و اگر فرد نمی‌تواند این میزان آب را به بدن برساند، می‌تواند از سبزیجات و میوه‌جات در افطار و به خصوص در هنگام سحر استفاده کنند. وی در پایان گفت: وعده‌ی سحری به هیچ عنوان نباید حذف شود و فرد باید حتما 3 تا 4 گروه از هرم غذایی را مصرف کند که این هرم شامل نان و غلات، گوشت‌ها، سبزی‌جات و مقدار کمی شکر و روغن می‌شود.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود