خواص هندوانه و خربزه در طب سنتی
سپیدارآنلاین: گروه جالب و خواندنی
باید دانست که هندوانه دارای طبیعت سرد و تر و خربزه طبیعت گرم و تر است.
یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه خوردن هندوانه و خربزه بلافاصله بعد از غذا مضر است، گفت: مصرف آب بعد از مصرف خربزه و هندوانه مضر است. خربزه و هندوانه از میوههای فصل تابستان هستند ولی باید هنگام مصرف این میوهها تدابیری را رعایت کرد. باید دانست که هندوانه دارای طبیعت سرد و تر و خربزه طبیعت گرم و تر است، بنابراین هندوانه برای سرد مزاجان مضر است و موجب بروز مشکلاتی میشود.
خواص هندوانه
- هندوانه موجب تسکین تیزی صفرا، خون و تسکین تشنگی میشود.
- مصرف هندوانه موجب تولید خون رقیق و بلغم شیرین میشود و بسیار رطوبت بخش است.
- رطوبت بدن را زیاد میکند و ادرارآور است.
- خوردن هندوانه بلافاصله بعد از غذا مضر است.
- مصرف ناشتای هندوانه به خصوص در هوای گرم و تشنگی زیاد مضر است.
- مصلح هندوانه عسل است و بهتر است بعد از مصرف آن کمی عسل مصرف شود تا از ضررهای آن کاسته شود.
خواص خربزه
- مصرف خربزه سبب افزایش رطوبت مغز و بدن میشود.
- چاقکننده بوده، باعث افزایش شیر، عرق و ادرار میشود.
- مصرف آن در گرممزاجان بهخصوص در مناطق گرم مضر است.
- باید از مصرف خربزه هنگام گرسنگی و ناشتا اجتناب کرد.
- مصرف خربزه بلافاصله بعد از غذا مضر است.
- مصرف آب بعد از خوردن خربزه مضر است.
منبع باشگاه خبرنگاران