1 بهمن 1393
شماره خبر: 136130

تقدیم بودجه پيشنهادی هزار و 650 میلیارد تومانی سال 94 شهرداری به شورا

سپیدار‌آنلاین: گروه شهری

تقدیم بودجه پيشنهادی هزار و 650 میلیارد تومانی سال 94 شهرداری به شورا


قائم مقام شهردار کرج گفت: بودجه پيش بينی شده برای سال آينده شهرداری کرج برای بررسی و تصويب تقديم شورای اسلامی شهر کرج شد.
محمدرضا رضاپور با حضور در برنامه رادیویی "شهر من سلام " عنوان کرد: بودجه پیشنهادی هزار و 650 میلیارد تومانی شهرداری کرج برای سال 94 از سوی شهردار کرج به شورای اسلامی شهر کرج ارائه شد. قائم مقام شهردار کرج اظهار داشت: با توجه به تدابیر اتخاذ شده از سوی علی ترکاشوند شهردار کرج، از این رقم 550 میلیارد تومان بصورت غیرنقدی و هزار و 100 میلیارد تومان بصورت جذب نقدی در نظر گرفته شده است. رضاپور بیان کرد: طبق ماده 67 آیین نامه مالی شهرداری ها، شهرداری مكلف است تا روز آخر دی ماه جاری، بودجه پیشنهادی سال آینده را به شورا پیشنهاد و ارایه دهد، که این امر برای سال 94 توسط شهردار کرج تقدیم رئیس شورای شهر کرج شد. معاون اداری مالی شهرداری کرج افزود: بودجه سال آینده شهرداری کرج، با توجه به بهبود شاخص های مدیریت شهری تهیه و تنظیم شده است و با حسن تدبیر، درك مناسب از فرصت های پیش رو و با حضور فعال تر در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، عمرانی و استفاده بهینه تر از منابع و تقویت انضباط مالی تدوین شده است. این مسئول گفت: مهمترین پروژه عمرانی که در بودجه سال آینده شهرداری کرج در نظر گرفته شده است، استارت پروژه رینگ شمالی این کلانشهر با اعتباری بالغ بر یکصد و 50 میلیارد تومان می باشد. وی از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده در بودجه سال آینده شهرداری کرج را تکمیل پروژه تقاطع غیرهم سطح مهرویلا دانست و بیان کرد: بهره برداری از این طرح نیز بعنوان یکی از پروژه های عظیم در میان کلانشهرها بسیار حائز اهمیت می باشد. قائم مقام شهردار کرج تاکید کرد: از دیگر رویکردهای اتخاذ شده در بودجه سال 94 شهرداری کرج، نگاه ویژه به مناطق ضعیف تر می باشد که با اجرای طرح های عمرانی سعی در توانمندتر شدن این مناطق خواهیم داشت. معاون اداری مالی شهرداری کرج در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به تکمیل تونل خط 2 قطار شهری کرج، عنوان کرد: در هفته گذشته اعتباری به مبلغ 200 میلیارد تومان در راستای احداث دیگر قسمت های قطار شهری کرج از سوی مدیریت شهری به این بخش تزریق گردید. رضاپور یادآور شد: تا به امروز احداث تونل های خط 2 قطار شهری کرج به اتمام رسیده و دو رام قطار شهری نیز خریداری شده است که امید می رود با اختصاص این اعتبار و ساخت ایستگاه های قطار شهری در این خط تا سال 95 شاهد بهره برداری از این خط قطار شهری کرج باشیم. این مسئول افزود: با بهره برداری از خط 2 قطار شهری کرج شاهد احداث این مترو از میدان دانشگاه تا میدان شهید سلطانی خواهیم بود.
کاهش وابستگی به درآمد های ناپایدار
رضاپور در ادامه به نقش درآمدهای پایدار در توسعه شهر اشاره کرد و افزود: کاهش وابستگی به درآمدهای ناپایدار از مهمترین برنامه هایی است که شهرداری کرج به منظور هموار کردن مسیر جذب درآمد های پایدار بر آن تمرکز کرده است. قائم مقام شهردار کرج ادامه داد: از جمله راه هایی که می تواند در سرعت بخشی به اهداف توسعه ای و جذب درآمد های پایدار موثر باشد، اجرای برخی اقدامات درون و برون سازمانی همچون تغییر در نظام مالی و درآمدی و کاهش وابستگی خود به درآمدهای ناپایدار از سوی شهرداری ها و پیش بینی منابع مالی برای این سازمان خودکفا از سوی دولت است. وی با بیان اینکه تنها در صورت انجام این مهم می توان انتظار توسعه برنامه ریزی شده و انضباط پذیر در سطح شهر را داشت، افزود: بی شک در صورت محقق شدن درآمدهای پایدار شهرداری کرج شاهد توسعه سنجیده و با برنامه در سطح شهر خواهیم بود، ضمن آنکه در کنار بروز این مطلوب بسیاری از تفاوت های سیما و منظر شهری از چهره شهر حذف می شود. معاون اداری مالی شهرداری کرج با اشاره به تاکید مجموعه مدیریت شهری کرج بر ارائه راه حل های کارآمد با محور پیشگیری از بروز چالش های مالی و رسیدن به راهکارهای قابل اجرا در کسب درآمد های پایدار عنوان کرد: معاونت اداری مالی با توجه به حساسیت هایی که در ارتباط با موضوع مطرح شده وجود دارد، اهتمام ویژه ای برای تدوین برنامه های درآمدی با معیار توسعه منطقی شهر و تامین رفاه شهروندان دارد که تا امروز کسب درآمد بصورت تهاتری نشان از توجه به این موضوع دارد.
محور توسعه پایدار تامین منافع عمومی باشد
قائم مقام شهردار کرج در پایان تاکید کرد: نقش توسعه در برنامه ریزی های خرد و کلانی که با محور انتفاع شهری تدوین می شود، باید تامین منافع عمومی باشد. محمدرضا رضاپور با بیان این مطلب افزود: برنامه های توسعه شهری باید بتواند نیازهای مختلف و منافع عموم شهروندان را تأمین و امکان استفاده گروه های مختلف شهری از فضای شهری را فراهم کند. وی، یکی از اصول توسعه پایدار شهری را رشد و گسترش فیزیکی شهر با معیارهای اصولی و منطقی ذکر و عنوان کرد: برنامه های توسعه پایدار شهری باید مبتنی بر نیازهای واقعی، تصمیم گیری های کارشناسی و با در نظر گرفتن ملاحظات مختلف اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی تبیین و اجرایی ‌شود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود