کارگروه تخصصی آرد و نان شهرستان کرج برگزار شد
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
هشتمین جلسه کارگروه تخصصی آرد و نان شهرستان کرج، در فرمانداری برگزار شد.
کوچکی ، معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرمانداری کرج در این جلسه با ارائه آخرین آمارهای مربوط به ورود گندم به استان البرز گفت: از ابتدای سال تاکنون 710 هزار تن گندم وارد استان البرز شده که به واسطه تراکم جمعیتی کلانشهر کرج، بخش عمده آن در این شهرستان توزیع شده است. وی در خصوص میزان ذخیره آرد در استان گت: ذخیره آرد استان وضعیت مطلوبی داشته و برای مصرف 13 ماه استان، ذخیره آرد داریم. کوچکی همچنین به آخرین آمار سامانه سنجش کیفیت نان در کشور اشاره کرده و گفت: با بررسی های انجام شده توسط این سامانه که بین 28 استان سنجش شده، استان البرز در کیفیت تولید نان سنگگ، رتبه 2 کشور را به دست آورده است. در تولید نان بربری نیز استان البرز رتبه 6 کشور را دارد. معاون فرماندار کرج، در خصوص نحوه توزیع آرد در شهرستان کرج گفت: مصمم هستیم سهمیه آرد بر اساس جمعیت ساکن در مناطق مختلف شهرداری شهرستان تقسیم بندی شود.