زمان گفتگو به پایان رسیده، وقت اقدام و عمل است
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
نخستین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان البرز به ریاست استاندار تشکیل شد. مشروح خبر این ستاد را می خوانید...
نخستین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان البرز به ریاست سیدحمیدطهائی در سالن شهدای دولت تشکیل شد؛ ستادی که با بستن چارچوب های کلی این ابلاغیه ملی در برش استانی و هماهنگی جهت کلید خوردن رسمی فعالیت کارگروه های تخصصی همراه بود.
تشکیل هر 15 روز یکبار جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی
استاندار البرز در این ستاد استانی با تأکید بر اینکه هر 15 روز شاهد تشکیل این ستاد خواهیم بود، گفت: زمان گفتگو به پایان رسیده و اکنون وقت اقدام و عمل است، در این زمینه هر گونه کم کاری از سوی مدیران غیرقابل اغماض خواهد بود و در معرفی و برکناری مدیران ناتوان در اجرای راهبردهای اقتصاد مقاومتی با کسی تعارف نداریم.
هر دستگاه پیش نویس طرح راهبردی از اقتصاد مقاومتی ارائه دهد
طهائی با بیان اینکه هر دستگاه عضو بر اساس وظایف محوله سازمانی باید منشور راهبردی تدوین کند، افزود: مدیران هر حوزه باید طرح ها و برنامه های عملیاتی خود را ارائه دهند و در عمل شاهد اجرایی شدن آن باشیم؛ به این ترتیب که هر دستگاه طبق راهبردهای اقتصاد مقاومتی باید طرح های خود را هر چه سریعتر به دبیرخانه این ستاد ارائه دهند.
تشکیل اتاق فکری از صاحبنظران اقتصادی در ستاد فرماندهی
فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در استان گفت: در کنار این ستاد، اتاق فکری نیز متشکل از صاحبنظران حوزه اقتصادی بمنظور بهره مندی از ایده ها شکل خواهد گرفت و ماحصل آن جهت تصویب به ستاد اصلی راه خواهد یافت.
لزوم زمانبندی در اجرای پروژه های عملیاتی اقتصاد مقاومتی
طهائی با تأکید بر اینکه انتظار ما مدیریت جهادی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری است؛ زمانبندی در اجرای طرح ها را مهم خواند و افزود: مدیران ضمن اینکه در حوزه کاری خود بر مبنای چارچوب ها دستور العمل کاری ارائه می دهند،باید زمانبندی اجرای پروژه ها و برنامه ها را نیز اعلام نمایند در کنار این امر، بصورت ماهیانه نیز گزارش کار از مدیران دریافت می شود تا کارنامه فعالیت آنها تا پایان سال ارزیابی گردد.
طهائی تصریح کرد: در واگذاری پروژه های عمرانی دولت به دنبال سود نیست بلکه اتمام طرح ها استفاده مردم از خدمات آن رویکرد اصلی بشمار می رود.
تشکیل صندوق حمایتی و توسعه استان از سرمایه گذاری ها
استاندار البرز با اشاره به بندهایی از این ستاد پیرامون صندوق ضمانت سرمایه گذاری ملی بعنوان پشتوانه سرمایه گذاران، تشکیل صندوق توسعه استان را نیز بعنوان پشتوانه اجرایی و عملیاتی پروژه های سرمایه گذاری مهم خواند و آن را مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی اعلام نمود. وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی امروز به مصادیقی از وحدت کلام در کشور تبدیل شده است، گفت:سه قوا با وحدت در جهت همسویی و هماهنگی با راهبردهای اقتصاد مقاومتی هستند تا محوری ترین موضوع کشور که همان اقتصاد است اجرایی شود.
ارتقاء سطح بهره وری از اهداف اجرای راهبردهای اقتصاد مقاومتی
استاندار البرز یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی را ارتقاء سطح بهره وری دانست و تأکید کرد: در تمامی حوزه ها اعم از صنعت، کشاورزی، مراکز علمی و تحقیقاتی و... باید برنامه های عملیاتی تدوین شود و سمت ارتقاء سطح بهره وری سوق پیدا کند، بنابراین مسیری که باید طی شود را در قالب طرح و برنامه ارائه دهید.
ارتقاء رتبه استان به جایگاه چهارم در مبارزه با قاچاق کالا در کشور
وی با مصداقی از تحقق این امر گفت: به عنوان نمونه در برخورد با قاچاق، سال گذشته از رتبه 27 کشور به جایگاه چهارم رسیده ایم و این نشانگر آن است که در برخورد با قاچاق کابلا و ارز جدی هستیم، در تمامی این حوزه ها نیز باید شاهد چنین گام های عملیاتی باشیم.
اجرای طرح دولت الکترونیک در استان الزامی است
طهائی همچنین استقرار دولت الکترونیک را یکی از برنامه های دولت در این استان برشمرد و گفت: البرز پایلوت اجرای این طرح شده است و انتظار می رود با اجرای برنامه های تدوین شده در این حوزه فرایند مکاتبات کاغذی در استان جای خود را به مکاتبات الکترونیکی دهد و شاهد اجرای نظام جامع دولت الکترونیک در استان البرز باشیم.
بانک ها در اجرای گام های عملیاتی فعال تر شوند
استاندار البرز گفت: در حوزه بانک ها نیز انتظار می رود مدیران همراهی بیشتری داشته و عملکردشان متفاوت از قبل رضایت بخش تر باشد.
لزوم تکمیل بانک اطلاعاتی دستگاه های عضوستاد اقتصاد مقاومتی
طهائی تدوین آمار حوزه هر دستگاه ها را بمنظور ترسیم راه پیش رو مهم خواند وگفت: آمار کلیه واحدهای صنعتی و مراکز متعدد که به نوعی در اجرایی ساختن راهبردهای اقتصاد مقاومتی نقش آفرین هستند باید به دبیرخانه فرماندهی ستاد اعلام شود. در اولین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، اعضای اصلی متناظر با دستگاه های ملی مشخص شدند و در ادامه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بعنوان دبیر این ستادشاکله کلی از نقشه راه پیش رو را در قالب برنامه ملی تشریح کرد. علاوه بر معاونان استاندار، نماینده مردم در مجلس نیز پیرامون جایگاه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و قطعیت تصمیمات این ستاد به دستور استاندار البرز نکاتی را متذکر شد. گفتنی است، در این ستاد استاندار البرز بعنوان فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی هستند. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی بعنوان دبیر و اعضای اصلی، شامل نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، معاونان توسعه مدیریت و منابع انسانی، معاون هماهنگی امور عمرانی، سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، مدیران کل استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری، امور مالیاتی، جهادکشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، راه و شهرسازی، تعاون،کار و رفاه اجتماعی، منابع طبیعی و آبخیزداری، محیط زیست، بیمه و تأمین اجتماعی، شرکت توزیع برق، آب منطقه ای و آبفا،پارک علم و فناوری، صدا و سیما، شرکت شهرک های صنعتی، شرکت گاز، فراورده های نفتی، اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، دانشگاه آزاد، جهادکشاورزی، فناوری اطلاعات و فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع)؛ در مجموع مدیران 13 دستگاه خواهند بود. رئیس شورای اسلامی، شهردار ،2 نماینده از بخش خصوصی و 3 اقتصاد دان نیز به ترکیب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان البرز خواهند پیوست.