نظارت بر پخت، بهداشت و قیمت نان باید مستمر و دقیق باشد
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فردیس به ریاست حسین شیزرپور فرماندار شهرستان و با حضور معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و اعضای این کارگروه در محل سالن جلسات شهدای شهرستان فردیس فرمانداری برگزار شد.
، در این جلسه مهمترین موضوعات مرتبط با تأمین، توزیع و بازرسی آرد و نان مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی جهت بهبود وضعیت نان و ارتقاء کیفیت آن مطرح شد ، همچنین برنامهریزی برای کنترل بازار و جلوگیری از کمبود یا افزایش غیرمتعارف قیمتها از دیگر محورهای مورد بحث بود. حسین شیزرپور در این جلسه با تأکید بر اهمیت نان بهعنوان کالای اساسی معیشتی و نقش کلیدی صنف نانوا در تأمین رفاه عمومی، خواستار تشدید بازرسیها، نظارت دقیق بر مراحل تولید و عرضه نان، و برخورد قانونی با تخلفات احتمالی شد ، وی بر ضرورت رعایت شاخصهای بهداشتی، حفظ کیفیت مطلوب پخت و تثبیت قیمتهای مصوب تأکید کرد. رییس کارگروه شورای آرد و نان شهرستان با توجه به اهمیت نان در سبدغذایی مردم افزود : متولیان امر باید هرچه بیشتر و بهتر در روند پخت، بهداشت و کنترل قیمتهای نان در سطح شهرستان دقت و توجه کنند، از اولویتهای مهم حقوق شهروندان استفاده از موادغذایی با کیفیت است که در این راستا مسئولان اجرایی باید نظارت و بررسی بیشتری در بازار داشته باشند . فرماندار شهرستان ضمن تقدیر از تلاشهای شبانهروزی و بدون وقفه واحدهای نانوایی، اظهار داشت : در روزهای خاص و حساس بهویژه دوازده روز جنگ اخیر ، این قشر زحمتکش با تمام توان در کنار مردم ایستادند و خللی در خدماترسانی وارد نشد. وی افزود: همانگونه که دیگر اصناف متعهد در میدان بودند، نانوایان نیز در کنار مردم قرار گرفتند تا کوچکترین خللی در تأمین قوت روزانه شهروندان به وجود نیاید ، این رویکرد مسئولانه، نشانگر روح همدلی و همکاریست که باید در همه سطوح تقویت گردد. فرماندار شهرستان فردیس ضمن قدردانی از تلاش و همکاری اعضای کارگروه در مدیریت و نظارت بر تأمین و توزیع آرد در شرایط ویژه، بر ضرورت استمرار این اقدامات تأکید کرد و گفت : برنامهریزی و نظارت دقیق بر نحوه پخت و توزیع نان و برخورد قانونی با نانوایانی که خارج از شبکه آرد توزیع میکنند، در بهبود وضعیت کیفی و کمی آرد بسیار مؤثر است. این کارگروه به منظور حفظ حقوق مصرفکنندگان و حمایت از نانوایان و تولیدکنندگان نان به صورت مستمر تشکیل میشود.