عارضهیابی بخش صنعت در البرز عملیاتی شود
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت البرز با بیان اینکه تقویت زیرساختها در رشد و توسعه صنعت بسیار مهم است، گفت: برای ردیابی عارضههای بخش صنعت باید قدمهای موثری برداشته و مشکلات مربوط به این بخش را از پایه برطرف کرد.
احمد زارعی در جلسه انعقاد تفاهمنامه پژوهشگاه مواد و انرژی با سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز که با حضور استاندار و رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در دفتر استاندار برگزار شد، اظهار داشت: صنعت البرز با مشکلات عدیدهای روبهرو است و امید است با این اقدامات تا سال آینده نیمی از این عارضهها را شناسایی کنیم. وی افزود: کیفیت، محیط زیست و نوآوری زمانی کاربرد دارد و اجرایی میشود که پیریزیهای مناسب در این زمینه نیز در نظر گرفته شده باشد. رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت البرز با تاکید بر اینکه در سال 94 باید استان را به سمت قانونگرایی پیش ببریم، تصریح کرد: تا زمانی که قانون را بر امور حاکم نکنیم، در هیچ اموری موفق نمیشویم. وی با اشاره به اینکه از سال 1374 تاکنون تمامی مصوبات قانونی احصا شده، بیان کرد: بر این اساس مشخص شده 30 درصد قانون عملیاتی نشده و این امر تنها مختص استان البرز نیست بلکه در کشور نیز اینچنین است.
زارعی تصریح کرد: در صورت عدم توجه به این موارد ورود به کیفیت، نوآوری و محیط زیست، توفیق چندانی را ایجاد نمیکند. وی با اشاره به اینکه تقویت زیرساختها در رشد و توسعه صنعت بسیار مهم است، گفت: برای ردیابی عارضههای بخش صنعت باید قدمهای موثری برداشته شود و مشکلات مربوط به این بخش باید از پایه برطرف شود. رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت البرز افزود: امید است انعقاد این تفاهمنامه قدم موثری برای راهبری صنعت استان البرز محسوب شود، اما پیش از آن باید مشکلات زیرساختی مربوط به صنایع حل و فصل شود. وی با بیان اینکه زمانی که مشکلات مربوط به صنایع استان را میشنویم متوجه میشویم عارضه آنها متفاوت است، اظهار داشت: به عنوان مثال در اشتهارد هزینه بالایی برای ساخت پالایشگاه انجام شده و علیرغم اینکه مبالغ زیادی برای سرمایه در گردش آورده شده، 8 ماه در محیط زیست برای اخذ برگه کیفیت متوقف مانده است. زارعی تصریح کرد: چنین مجموعهای با 48 میلیارد تومان سرمایهگذاری به طور قطع دیگر توان حرکت ندارد که بر این اساس تقاضا میشود به عقب برگردیم و با حاکم کردن قانونعارضهها را شناسایی کرده و برای رفع آن تلاش کنیم. وی خاطرنشان کرد: مشکلات مربوط به بیمه، سرمایه در گردش، مالیات و مواردی از این قبیل، معضلاتی است که از حرکت رو به رشد صنایع استان جلوگیری میکند.
منبع:تسنیم