1 مهر 1397
شماره خبر: 202131

کشتارگاه فردیس 50 درصد گوشت قرمز البرز را تامین می کند

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

کشتارگاه فردیس 50 درصد گوشت قرمز البرز را تامین می کند


رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فردیس گفت: 50 درصد گوشت قرمز مورد نیازهای بازارهای استان البرز توسط کشتارگاه صنعتی این شهرستان تامین می شود.
محمدمهدی راهنورد افزود: در کشتارگاه صنعتی فردیس روزانه 750 راس دام سبک (گوسفند و بز) و 100 رأس دام سنگین (گاو و گوساله) و شترمرغ زیر نظارت کارشناسان دامپزشکی کشتار می شود. وی ادامه داد: کشتارگاه صنعتی فردیس افزون بر استان البرز، بخشی از گوشت قرمز شهرستان های غربی استان تهران را تامین می کند. راهنورد افزود: برای پیشگیری از شیوع بیماری های مشترک انسان و دام، کارشناسان دامپزشکی ، مراحل کشتار و فرآوری گوشت قرمز را مراقبت و نظارت می کنند. وی از مصرف کنندگان گوشت قرمز در استان البرز خواست درصورت مشاهده موارد مشکوک ، مراتب را با سامانه رایگان 1512 دامپزشکی البرز در میان بگذارند. اکنون یک کشتارگاه صنعتی و 4 کشتارگاه نیمه صنعتی در استان البرز فعال هستند و سالانه حدود 9 هزارو 510 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های البرز استحصال می شود. سرانه مصرف گوشت در استان البرز 11.4 کیلوگرم است.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود