27 آبان 1392
شماره خبر: 110263

نشست پیشگیری از مصرف مشروبات الکلی در دادگستری کل استان البرز برگزار شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

نشست پیشگیری از مصرف مشروبات الکلی در دادگستری کل استان البرز برگزار شد


نشست پیشگیری از مصرف مشروبات الکلی به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در محل دادگستری کل استان البرز برگزار شد.
در این جلسه جوهری؛ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز با تشریح اهمیت موضوع خاطر نشان کرد که پیشگیری از مصرف مشروبات الکلی از جمله برنامه های ابلاغی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در حوزه وضعی و انتظامی می باشد که به استانهای قزوین، تهران و البرز واگذار شده است. وی با عنوان اینکه پیشگیریهای وضعی و انتظامی در خصوص تولید و مصرف مشروبات الکلی کافی نیست و لازم است در کنار این موارد برنامه­های فرهنگی و اجتماعی را نیز دنبال نمود. وی مصرف مشروبات الکلی را صرفاً یک آسیب ندانست و آن را سرچشمه جرایم و آسیبهای گوناگونی دانست لذا از این روست که در شرع مقدس و همچنین قوانین مجازات اسلامی مجازاتهایی برای این مورد در نظر گرفته شده است. جوهری افزود: با ابراز تاسف از سرو مشروبات در برخی از چایخانه ها و یا تالارهای مجالس و همچنین عطاری ها به اهمیت نقش اتحادیه ها و اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی و نقش تاثیرگذاری که در پیشگیری از تولید، توزیع و مصرف مشروبات الکلی دارا هستند اشاره نمود و خواستار نظارت دقیق تر نهادهای ذیربط بر اعضای متخلف در این اتحادیه ها شد. وی با اطمینان دادن به حضار از آمادگی دستگاه قضایی جهت برخورد با تولید کنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مشروبات الکلی خبر داد.در ادامه قنادزاده معاون دادستان کرج با ناکافی دانستن طرح های برخورد ضربتی گفت: در این خصوص لازم است کار مطالعاتی دقیقی انجام شده و نتایج حاصله مورد بررسی قرار گیرد تا در نهایت سیاستی تدوین شده و به مرحله اجرا درآید تا تامین امنیت شهروندان محقق شود. وی در این خصوص نقش معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم مهم ارزیابی نمود که می­تواند با پیگیری برنامه های پیشگیرانه باری از دوش حوزه دادستانی بردارد. وی ضمن ارائه آماری از پرونده هایی در این موضوع در حوزه دادستانی نسبت به افزایش تولید و مصرف مشروبات الکلی و همچنین سهولت دسترسی به این مشروبات ابراز نگرانی نمود و در این راستا بر نقش چایخانه ها، تالارهای مجالس و خواربار فروشان و عطاری ها اشاره نمود که بعضی به توزیع این مشروبات می پردازند. در ادامه سرهنگ تقی پور رئیس اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی شهرستان کرج به ارائه آماری در خصوص برخورد با واحدهای صنفی متخلف و بعضاً پلمب این واحدها پرداخت. وی عنوان نمود که فروش مشروبات الکلی در سطح استان بیشتر به شکل سیار و پراکنده صورت می­پذیرد که از مرزهای غربی کشور به صورت قاچاق وارد می شود و به استانهای مرکزی منتقل می­شود. جلیلیان جانشین پلیس امنیت اخلاقی استان البرز نیز از آمادگی پلیس امنیت اخلاقی استان جهت برخورد با هر گونه مفاسد اخلاقی که در این واحدهای صنفی صورت می­پذیرد سخن به میان آورد. در ادامه زرندی از اتحادیه خواربارفروشان، نریمانی از اتحادیه پزندگان و آقا سید ابولقاسم از اتحادیه چایخانه داران به ذکر نکاتی در خصوص مشکلات واحدهای صنفی تحت پوشش خود در خصوص مشکلات مبتلا به این اتحادیه ها از جمله صدور جواز، خلاهای قانونی، فعالیت واحدهای بدون مجوز و..پرداختند و در پایان مقرر شد که:
1-اتحادیه های چایخانه داران، پزندگان و خواربار فروشان حداکثر ظرف یک ماه لیست کلیه واحدهای صنفی غیر مجاز و فاقد پروانه کسب را جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی اعلام نماید.
2-اتحادیه های مذکور مکلف گردیدند در ماه محرم و صفر ضمن برگزاری گردهمایی برای اعضا به ارائه برنامه های آموزشی بپردازند و از واحدهای صنفی نمونه نیز تقدیر و تشکر به عمل آید.
3-اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی و پلیس امنیت اخلاقی با همکاری شهرداری های مناطق به نصب بنر و اطلاع رسانی در خصوص چگونگی گزارشهای مردمی در خصوص مراکز
4-اتحادیه چایخانه داران به صورت پایلوت در برخی از

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود