12 تیر 1395
شماره خبر: 165713

روزه‌داران استفاده از کربوهیدراتها را در وعده سحری فراموش نکنند

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

روزه‌داران استفاده از کربوهیدراتها را در وعده سحری فراموش نکنند



متخصص تغذیه گفت: برای وعده سحری باید از غذاهای متنوع حاوی کربوهیدراتها، فیبرها و پروتئین‌های کم چرب استفاده کرد.
دکتر شیوا صفاری متخصص تغذیه گفت: بدن انسان کربوهیدرات‌ها را به آهستگی هضم می‌کند که آزاد کردن تدریجی انرژی طی ساعت‌های روزه داری به حفظ توان روزه‌دار کمک می‌کند. وی افزود: کربوهیدرات‌ها در غذاهای سرشار از فیبر مانند نان و فطیرهای تهیه شده از غلات کامل وجود دارد. صفاری خاطرنشان کرد: شیر و میوه را در برنامه سحری خود بگنجانید زیرا گزینه خوبی است وشما می‌توانید بادام و آجیل‌های بدون نمک را برای افزایش پروتئین به سفره سحری خود اضافه کنید. صفاری تصریح کرد: از استفاده ازغذاهای روغنی و چرب هنگام سحری، به ویژه در روزهای گرم خودداری کنید زیرا حاوی مقادیر زیادی انرژی و کالری است که موجب افزایش ترشح عرق و اختلال در فعالیت دستگاه هاضمه می‌شود. متخصص تغذیه ادامه داد: در سحر از غذاهای سرشار از پتاسیم استفاده کنید زیرا در جلوگیری از تشنگی در زمان روزه داری نقش دارد و موز، شیر، خرما، آووکادو و کشمش خشک بهترین خوراکی‌های حاوی پتاسیم است وی در پایان گفت: در سفره سحر از گذاردن نوشیدنی‌های گاز دار جلوگیری کنید زیرا باعث سوء هاضمه می‌شود و به جای آن از آب و آبمیوه‌های مفید استفاده کنید و برای جلوگیری از تشنگی یا گرسنگی طی روز، در وعده سحری از نمک و شیرینی جات استفاده نکنید.

منبع ایسنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود