پیشگیری در حوزه سلامت غذایی ضروری است
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه کرج تأکید کرد که بدون پیشگیری در حوزه سلامت غذایی، ساخت بیمارستانها بیفایده است و از تمامی دستگاهها، از جمله قوه قضائیه، خواست در صیانت از سلامت غذایی مردم هوشیار باشند.
مهدی مهرور، سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه کرج، در جلسه دیدار با دکتر جودکی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، بر اهمیت پیشگیری در حوزه سلامت غذایی تأکید کرد.مهرور ضمن تأکید بر اینکه بدون پیشگیری در سلامت غذایی، ساخت بیمارستانها نتیجه بخش نخواهد بود، اشاره کرد: نظارت مستمر بر زنجیره تولید و توزیع مواد غذایی، خواستار رصد و پیگیریهای جدی در این حوزه است.
وی افزود: تمامی دستگاهها، از جمله قوه قضائیه، باید در صیانت از سلامت غذایی مردم هوشیار و فعال باشند همچنین می بایست برخورد قاطع با متخلفین انجام شود و از دستگاههای نظارتی خواستارم که با هرگونه سودجویی و عرضه محصولات غیراستاندارد مقابله کنند.فرماندار خواستار شد: با توجه به ماه مبارک رمضان و فرارسیدن نوروز سال 1404 و فعالیت گسترده واحدهای تولیدی و عرضه مواد غذایی از قبیل قنادی ها، رستوران، نانوایی، حلیم و آش فروشی ها، نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا و سایر مراکز حساس دیگر همچنین اماکن عمومی و مذهبی باید رصد و نظارت جدی تر صورت پذیرد.وی ادامه داد: تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف باید در حوزه نظارت و بازرسی فعالیت شان بیشتر و دقیق تر کنند.سرپرست فرمانداری ویژه کرج با اشاره به نقش شهروندان در سلامت غذایی تصریح کرد: مردم نیز باید در مراقبت از خود و صیانت از سلامت محصولات غذایی آگاه شوند و نسبت به انتخاب و مصرف مواد غذایی سالم حساسیت بیشتری داشته باشند.
در این جلسه، دکتر جودکی نیز گزارشی از اقدامات حوزه بهداشت در زمینه کنترل، نظارت و پایش مواد غذایی ارائه داد و بر لزوم همکاری همهجانبه بین دستگاهها و نهادهای مسئول برای ارتقاء سلامت جامعه تأکید کرد. وی خاطرنشان کرد که آموزش و اطلاعرسانی به شهروندان نقش کلیدی در کاهش تخلفات و افزایش سلامت عمومی ایفا میکند.مهرور در پایان تأکید کرد: صیانت از سلامت غذایی، نیازمند عزم جدی تمامی دستگاهها و مشارکت مردم است و باید به عنوان یکی از اولویتهای مهم مدیریت شهری و استانی مورد توجه قرار گیرد.