22 تیر 1404
شماره خبر: 327406

ماموریت جاسوسان موساد در روزهای تجاوز اسرائیل به ایران چه بود؟

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



در ایامی که کشور با تجاوز نظامی دشمن روبرو بود، برخی عوامل نفوذی با هدایت سرویس‌های بیگانه، به‌ویژه موساد، مأموریت داشتند تا با انجام عملیات خرابکارانه، جمع‌آوری و انتقال اطلاعات حساس و ایجاد ناامنی در نقاط مختلف کشور به دشمن کمک کنند.
ارسال تصاویر تجاوز رژیم صهیونیستی به دشمن
یکی از مأموریت های مهم جاسوسان جمع‌آوری و انتقال اطلاعات حساس نظامی و امنیتی به دشمنان بوده است.
هدایت و ساخت پهپاد و ریزپردازنده‌ها
یکی از مأموریت‌های مهم جاسوسان، ساخت و هدایت ریزپردازنده‌هایی بود که برای انجام عملیات‌های انتحاری و مختل کردن و درگیر کردن سامانه‌های دفاع هوایی کشور به کار گرفته می‌شدند.
این اقدام هدفمند برای کاهش توان دفاعی ایران و ایجاد آسیب‌پذیری در مقابل حملات هوایی و پهپادی دشمن صورت می‌گرفت.
انجام عملیات خرابکارانه در مراکز حیاتی و زیرساخت‌های اقتصادی و امنیت
برخی دیگر از عوامل تروریستی که به دست نیروهای اطلاعاتی در مناطق مرزی و داخل کشور دستگیر شدند، مأموریت انجام انفجار و خرابکاری در مراکز حیاتی، از جمله سوله‌ها و انبارهای مهم، را بر عهده داشتند
تلاش برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در کشور
یکی از اهداف اصلی رژیم صهیونیستی این بود که پس از حمله، فضای داخلی کشور دچار بحران و آشفتگی شود؛ از همین رو، برخی عوامل نفوذی در داخل کشور مأموریت داشتند که با تحریک افکار عمومی، پخش اخبار جعلی و سازماندهی اعتراضات، شرایط را به سمت بی‌ثباتی سوق دهند.
ارسال لوکیشن مراکز حساس
برخی از جاسوسان با بهره‌گیری از تجهیزات مخابراتی پیشرفته و تلفن‌های ماهواره‌ای، اقدام به ارسال موقعیت دقیق مراکز حساس کشور کرده‌اند.
این اطلاعات مکان‌محور که با ظاهری به‌ظاهر عادی منتقل می‌شد، در واقع داده‌های کلیدی برای دشمن به‌منظور شناسایی، هدف‌گذاری و انجام عملیات‌های اطلاعاتی و تخریبی علیه زیرساخت‌های حیاتی و تأسیسات راهبردی جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند.
جمع‌آوری اطلاعات از مراکز مرتبط با صنعت دفاعی کشور
از دیگر مأموریت‌های اصلی جاسوسان، جمع‌آوری هدفمند اطلاعات از مراکز مرتبط با صنعت دفاعی کشور بوده است؛ این افراد با نفوذ به شبکه‌های پیرامونی یا استفاده از پوشش‌های مختلف، اقدام به رصد فعالیت‌ها، دستیابی به داده‌های فنی، پروژه‌های جاری و موقعیت‌های مکانی مراکز تحقیقاتی و تولیدی دفاعی می‌کردند.
تجمیع و تحلیل این اطلاعات، که در ظاهر تخصصی و پراکنده به نظر می‌رسیدند، نقش مهمی در شناخت توانمندی‌های دفاعی ایران و طراحی نقشه‌های مقابله، خرابکاری یا تحریم‌های هدفمند ایفا می‌کردند.
ارسال اطلاعات با تجهیزات پیشرفته الکترونیکی به زبان عبری
برخی از جاسوسان با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته الکترونیکی و رمزنگاری‌شده، اطلاعات جمع‌آوری‌شده از مراکز حساس کشور را به زبان عبری ارسال می‌کردند.
این اقدام نشان‌دهنده ارتباط مستقیم و هماهنگ آن‌ها با نهادهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بود.
استفاده از زبان عبری و فناوری‌های پیشرفته در ارسال داده‌ها، نه‌تنها سطح پیچیدگی عملیات آنها را نشان می دهد، بلکه بیانگر این است که انتقال این اطلاعات در چارچوب یک شبکه تخصصی جاسوسی و با هدف‌گیری دقیق مراکز راهبردی کشور طراحی شده است.
#پلیس_البرز

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود