تیم "دادرس" دختران اشتهارد نماینده البرز در مسابقات کشوری
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان البرز، از اعزام تیم دانشآموزی استان به سیزدهمین دوره مسابقات کشوری طرح ملی دادرس (دانشآموز آماده در روزهای سخت) خبر داد.
سید حسین بهنامیان، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان البرز، اعلام کرد که تیم اعزامی استان البرز، متشکل از دانشآموزان منتخب مدرسه زینبیه شهرستان اشتهارد است که پس از کسب شایستگیهای لازم در مراحل استانی، به عنوان نماینده شایسته استان در این رقابتها حضور خواهند یافت.
معاون امور جوانان در این خصوص گفت:"طرح دادرس، یک برنامه کلیدی برای توانمندسازی جوانان در مدارس است تا مهارتهای اولیه امداد و نجات را بیاموزند. تیم اشتهارد با آمادگی کامل و پس از گذراندن تمرینات فشرده، به محل برگزاری مسابقات اعزام شد."مسابقات کشوری دادرس به مدت چند روز در اردوگاه مهر بندر انزلی (استان گیلان) برگزار میشود و تیم البرز با سایر تیمهای دانشآموزی کشور در آیتمهایی نظیر احیای قلبی و ریوی، پناهگیری، ارزیابی صحنه و حمل مصدوم به رقابت خواهد پرداخت.