1 آبان 1404
شماره خبر: 333545

ظرفیت های فناوری قابل توجهی برای امنیت غذایی داریم

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



رییس انجمن ژنتیک ایران گفت: امنیت غذایی یکی از مولفه های مهم در امنیت ملی است که خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران در بعد علمی و فناوری از ظرفیت های لازم دراین زمینه برخوردار است .
" جواد محمدی " در حاشیه ششمین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره ملی بیوتکنولوژی ایران در کرج افزود: از بعد فناوری این توانایی را داریم که خود محصولات مورد نیاز کشور را تامین کنیم .
وی تاکید کرد: بنابراین همانطور که در برخی از محصولات تدریجی وابسته شدیم با اتکا بر ظرفیت های علمی می توانیم تدریجی روی پای خود بایستیم .
محمدی گفت: اکنون در سطح بین الملل از قابلیت های لازم برای رقابت برخوردار هستیم اما باید هماهنگی های بیشتری بین قانونگذاران و تصمیم گیران دراین زمینه صورت گیرد البته از نقش موثر دانشگاه ها و شرکت های خصوصی نیز نباید غافل شد .وی یاد آور شد: اکنون در حوزه کشاورزی ، پزشکی ، صنعتی می توانیم به دستاوردهای بزرگی برسیم و رسیده ایم که بطورمثال می توان به تولیدات درزمینه گندم ، کلزا ، چغندر قند و ذرت اشاره داشت .محمدی گفت: باید برای امنیت غذایی کشور به صورت ویژه اقدامات موثر داشت و قوانین دست و پا گیر را حذف کرد بنابراین اگر اجازه دهیم پای واردات محصولات به کشور باز شود ممکن است محصولی وارد شود که نمی دانیم چه ژنی دارد .ششمین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره ملی بیوتکنولوژی ایران به مدت سه روز با ۱۷ سخنرانی ، ۶ سخنرانی ویژه ، ۱۱ سخنرانی مربوط به مقالات داوری شده ، ۲۴ سخنرانی کلیدی ( المان ، بلژیک ، دانمارک پرتغال ، عمان ، اردن و روسیه ) همراه با ۱۷ نشست تخصصی و کسب ، کار ، ۱۰ کارگاه آموزشی تئوری با حضور ۸۰۰ دانش پژوه در کرج ادامه دارد .


منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود