4 مرداد 1393
شماره خبر: 126518

چای را با لیمو مصرف نکنید

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

چای را با لیمو مصرف نکنید


اضافه کردن لیمو به چای آن را طعم‌دار می‌کند اما از لحاظ خاصیت تغذیه‌ای چیزی به آن اضافه نمی‌کند.
پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: بسیار از افراد با اضافه کردن موادی به چای آن را طعم‌دار کرده و مصرف می‌کنند که لیمو یکی از مواردی است که اغلب افراد اضافه کردن طعم آن به چای را می‌پذیرند.وی افزود: مخلوط آبلیموی تازه به چای اگر چه باعث تغییر طعم آن می‌شود اما از لحاظ تغذیه‌ای چیزی به آن اضافه نمی‌کند. وی ادامه داد: "ویتامین c" موجود در لیمو در اثر دمای بالای چای تجزیه می‌شود و از ارزش ویتامین آن کاسته می‌شود. فرهبخش خاطر نشان کرد: این که از لیمو به عنوان منبع غنی ویتامین c در چای استفاده می‌شود یک باور غلط است اما مصرف گاه گاه آن موردی ندارد.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود