14 مرداد 1393
شماره خبر: 126822

بهترین نوع تغذیه برای بعد از ماه مبارک رمضان

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

بهترین نوع تغذیه برای بعد از ماه مبارک رمضان


پرخوری‌های متعدد به همراه رژیم غذایی نادرست پس از اتمام ماه رمضان منجر به تحت تأثیر قرار گرفتن شدید سیستم گوارشی و اختلال در عملکرد هضم و جذب غذا می‌شود.
ساعدی، متخصص تغذیه گفت: در اغلب موارد متأسفانه به علت انتخاب شیوه‌های کاملاً اشتباه غذایی پس از اتمام ماه رمضان هر سال، بیشتر افراد دچار مشکلات جدی گوارشی از جمله، اسپاسم و یا سوء هاضمه و تهوع می‌شوند که علت همه اینها از مصرف غلط غذاها و انتخاب نابجای غذاها در سبد غذایی روزانه بعد از ماه مبارک رمضان بویژه طی یک هفته پس از اتمام این ماه مبارک نشأت می‌گیرد. وی با تأکید بر اینکه رژیم غذایی ماه مبارک رمضان با مصرف غذاهای مایع گرم و مصرف تدریجی میوه و سبزیجات شروع شود، گفت: در طول ماه مبارک، سیستم گوارش و کبد فرصتی برای بازسازی، بازتوانی و استراحت داشته که مصرف یکباره و ناگهانی انواع خوراکی‌ها و غذاهای چرب و پرکالری منجر به ایجاد اختلالی شدید در این سیستم شده به گونه‌ای که فرد را دچار دل‌دردهای شدید، احساس سنگینی سردل و مشکلات تغذیه‌ای و هضم غذا می‌کند. وی ادامه داد: این در حالی است که بهترین رژیم پس از این ماه استفاده از غذاهایی همچون سوپ، آش و نان و پنیر است که باید تا چندین روز ادامه یابد، تا افرادی هم که در این ماه کاهش وزن مطلوبی داشته‌اند، بتوانند این توازن را حفظ کنند. این متخصص تغذیه در خصوص مصرف نوشیدنی‌های مختلف و پرنوش‌ها پس از ماه رمضان، اینگونه هشدار داد: هر چند که به اقتضای این ماه مقادیر نسبتاً زیادی از آب بدن کم می‌شود ولی پرنوشی و مصرف انواع نوشیدنی‌های گرم وسرد نه تنها این کمبود مایعات را جبران نمی‌کند بلکه معده را نیز به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد، زیرا این آب و مایعات در طول یک ماه و به مروز از دست رفته و بهترین راه برگشت و جبران آن، نوشیدن تدریجی آب با دمایی نه چندان خنک است که در این میان مصرف سالاد فصل کم نمک نیز کمک شایانی می‌کند.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود