تولید فکر برای توسعه از وظایف نانوشته شوراها است
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز تولید فکر برای توسعه را از جمله وظایف نانوشته شوراهای اسلامی بویژه شوراهای روستایی عنوان کرد و گفت: توسعه روستايي و نقش آن در توسعه ملي از ضروریات است.
مجید سریزدی با بیان این مطلب در همایش شوراهای اسلامی روستایی و دهیاران استان البرز، افزود: با ایجاد اتاق فکر که محصول خرد جمعی و توليد فرآورده هاي نوين فكري است می توان به ارتقاء وضعيت حفاظتي مناطق روستایی و نيز مديريت آلاينده هاي محيط زيست در روستای استان البرز کمک کرد. وی هدف از تشکیل و راه اندازی این اتاق فکر را ارتقاء دانش روستائیان عنوان کرد و گفت: تشکیل این اتاق به عنوان گامی بسیار مهم به منظور به مشارکت طلبیدن روستائیان در توسعه و رونق اقتصادی روستاها می تواند الگویی مناسب به منظور تحقق اهداف و برنامه های دولت تلقی شود.
وی افزود: اتاق فكر از دل نخبگان، صاحب نظران روستایی و... سعي بر ارتقاي سطح كيفي مديريتي همه جانبه در زمينه حفاظت از محيط زيست و گسترش توسعه روستایی خواهد داشت.
ایجاد و تقویت زیر ساخت های روستایی از مهاجرت معکوس جلوگیری می کند
سریزدی همچنین تقویت زیر ساخت های روستایی در جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها را مورد توجه قرار داد و گفت: سرمایه گذاری در بخش های مختلف در روستاها برای ایجاد اشتغال پایدار ضرورتی انکارناپذیر است که از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری می کند. وی تصریح کرد: اگر زيرساخت ها تقويت و سطح درآمد در روستاها افزايش يابد، علاوه بر افزايش توليدات، پديده مهاجرت نيز کم رنگ تر خواهد شد. وی افزود: از این رو در طرح های توسعه ای برای روستاها مسیرهای دسترسی به راه ها، خدمات عمومی و اینترنتی از جمله نکاتی است که باید در برنامه ریزی های آتی به عنوان یکی از اولویتهای مهم در توسعه روستایی مدنظ قرار گیرد.
اخلاق مداری از اصلی ترین اولویت های کاری منتخبین شوراها و دهیاری ها است
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با بیان اینکه اخلاق مداری و توجه به زیرساختهای روستایی اصلی اساسی است که می تواند موجب توسعه گردشگری در مناطق روستایی شود. وی افزود: شیوه پاسخگویی به سئوالات گردشگران و مطالبات روستائیان امروزه متفاوت با گذشته و نیازمند تأمل و تفکر بیشتر است. از این رو نقش دهیاران و شوراهای روستایی در این فرهنگسازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
فرهنگ مسجد محوری باعث رشد روستا می