اخبار کوتاه ورزشی از استان البرز
سپیدارآنلاین: گروه ورزشی

اخبار کوتاه ورزشی استان البرز در خصوص چوگان، تکواندو، والیبال و انتصاب سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی وپشتیبانی اداره کل را در ادامه می خوانیم.
اداره کل ورزش و جوانان استان البرز درنظر دارد مجمع انتخاب ریاست هیئت چوگان را برگزار کند لذا بدینوسیله از علاقمندان و داوطلبان جهت کاندیداتوری ریاست هیئت دعوت بعمل می آید.
تکواندو سایپای البرز در رده ی دوم جای گرفت
هفته پنجم و ششم از دور برگشت هفتمین دوره مسابقات لیگ دسته یک بانوان کشور( جام کوثر) در خانه تکواندو برگزار شد. در این دوره از مسابقات تکواندوکاران در غالب هفت تیم با یکدیگر به رقابت پرداختند که تا پایان هفته ششم تیم شرکت ورزشی جوانان خودران وفا بر سکوی نخست ایستاد، سایپا البرز و هیات تکواندو مازندران در رده های بعدی جای گرفتند.
جوانان کوهدشت، شهدای جعفریه و شهرداری ماهدشت به برتری رسیدند
در ادامه سری مسابقات والیبال دسته 2 قهرمانی باشگاه های استان البرز، تیم جوانان کوهدشت مقابل پاسگارد یک قرار گرفت و بازی این دو تیم با نتیجه سه بر یک به نفع تیم جوانان کوهدشت پایان یافت. در دومین دیدار هفته تیم بخش آسارا سه بر صفر مغلوب شهدای جعفریه شد، تیم شهرداری ماهدشت سه بر یک مقابل تیم رویال تهران به برتری دست یافت.
انتصاب سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی وپشتیبانی اداره کل ورزش وجوانان البرز
طی حکمی از سوی بهروز منتقمی مدیر کل ورزش وجوانان استان البرز، مریم میرواحدی به عنوان سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی وپشتیبانی اداره کل ورزش وجوانان استان البرز منصوب شد.
منبع: خبرگزاری مهر