سامانه پایان نامه های کاربردی و کارفرمایی در البرز رونمایی شد
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
همزمان با آیین پایانی پنجمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز، سامانه پایان نامه های کاربردی و کارفرمایی در پردیس کرج دانشگاه خوارزمی رونمایی شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرزعصر روز چهارشنبه در آیین پایانی پنجمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز که در پردیس کرج دانشگاه خوارزمی برگزار شد، افزود: این سامانه با هدف از میان برداشتن مشکلات فرایندهای تولید در بخش صنعت راه اندازی شده است. رحیم بنامولایی اظهار داشت: باید این پایان نامه ها را به سمتی ببریم که از خاک خوردن یا کنار خیابان به فروش رفتن نجات دهیم و تجاری سازی کنیم. وی گفت: به همین منظور ضمن راه اندازی مرکز تسهیل گری در اتاق بازرگانی موفق شدیم که سامانه ای را با عنوان «پایان نامه های کاربردی و کارفرمایی» راه اندازی کنیم.
وی با اشاره موضوع کارورزی و انتقال مهارت، افزود: کسب مهارت یکی از مسایل مهم در جامعه ما است. بنامولایی با بیان اینکه 80 درصد صنعت ما به صورت سنتی کار می کند، اظهار داشت: فارغ التحصیلان با سیستم استاد کاری در صنایع مواجه می شوند که این روش علمی نیست. وی گفت: یکی از مشکلات ما با دانش بنیان ها این بود که می گفتند ایده ای داریم که دنیا را عوض می کند در حالیکه صنعتگر هم کارآفرینی است که بر اساس دانش کار می کند و با همه این تعاملات و روحیه ها توانستیم حرکت نوینی را در استان راه بیاندازیم. رئیس اتاق بازرگانی البرز افزود: دانشگاه مرکز نگاه کردن و تغییر نگاه است و جایی است که انواع نگرش ها را به ما می آموزد. وی اظهار داشت: حتی در آموزه های دینی ما آمده که با نگاه کردن می توانیم رشد کنیم و همچنین با اخلاق مداری و خاضعانه می توانیم در کنار هم با حضور هم و با احترام به هم علم و تجربه را به منصه ظهور برسانیم. وی گفت: در اتاق بازرگانی اعتقاد داریم که خلایی بین دانشگاه و صنعت وجود دارد و باید آن را پر کنیم که سعی کردیم اقداماتی انجام دادیم و اتاق فکرهایی راه انداختیم و در این اتاق تصمیم بر راه اندازی مرکز تسهیل گری دانشگاهیان گرفته شد. بنامولایی افزود: در این مرکز برای سرمایه گذاران و دانشگاه ارتباط تنگاتنگ می شود و با برگزاری استارت آپ ها فضاهایی برای رشد جوانان فراهم کردیم که حاصل آن نگاه تولید بدون کارخانه شد . وی اظهار داشت: پس از توافق برجام د هیات های خارجی زیادی به اتاق بازرگانی البرز آمدند که در آنجا متوجه شدیم نیاز به یک سری کارهای آی تی داریم . رئیس اتاق بازرگانی البرز گفت: متوجه شدیم که باید علمی تر تکنولوژی را به کار بگیریم و از نیروها استفاده بهینه کنیم از طرفی اقتصاد مقاومتی و بومی سازی دانش ها را سر راه داشتیم. بنامولایی افزود: همه را توانستیم توسط اتاق فکر و کمیسیون ها دنبال کنیم که با راه اندازی مرکز تسهیل گری هر روز شاهد حضور تعداد زیادی فارغ التحصیلان و صنعتگران هستیم و در کنار آن نیز یک نمایشگاه دائمی ایجاد کردیم تا مقتدرانه با هیات های خارجی صحبت کنیم.وی ادامه داد: تغییر نگاه و باور خارجی ها روی ایران اثر گذاشت و بعد از آن خارجی ها برای فروش آمدند که ما گفتیم صاحب علم و دانش و تکنولوژی هستیم و فقط نیازها و مواد اولیه را می خریم. وی با بیان اینکه بیش از 15 میلیون نفربالای لیسانس در کشور داریم، گفت: باید در کنار شهرک های صنعتی شهرک های تحقیقاتی به وجود آوریم تا این نیروی تحصیل کرده در کنار صنعت قرار گیرد و تجربه و علم را با هم جلو ببریم و با کارآفرینی و استفاده بهینه از امکانات رشد کنیم. وی افزود: در مرکز تسهیلگری پایان نامه های دانشجویی را به سمت مشکلات و فرایندهای تولید هدایت می کنیم.پنجمین نمایشگاه استانی هفته پژوهش و فناوری عصر روز چهارشنبه با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.
منبع ایرنا