15 دی 1394
شماره خبر: 155904

هفته ی ملی تغذیه با شعار زندگی سالم تر با مصرف نمک ، روغن و چربی کمتر آغاز شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

هفته ی ملی تغذیه با شعار زندگی سالم تر با مصرف نمک ، روغن و چربی کمتر آغاز شد


مدیر گروه بهداشت تغذیه و سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی البرزگفت: هفته ی ملی بسیج تغذیه که از 14 ام لغایت 21 دی ماه در سراسر کشور با شعار زندگی سالم تر با مصرف نمک ، روغن و چربی کمتر برگزار می شود.
دکتر داداشی ضمن اشاره به اینکه خانواده ها باید نسبت به شیوه ی تغذیه خود حساس باشند گفت: مصرف بیش از حد روغن ها علاوه بر ایجاد چاقی ، خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروقی و برخی از انواع سرطان ها را افزایش می دهد . وی مصرف محدود و متعادل روغن ها و چربی ها را برای تامین بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه توصیه کرد و افزود: بهتر است برای مصرف کمتر چربی ها ، غذاها را به صورت آب پز ، تنوری یا بخار پز تهیه شود. دکتر داداشی با اشاره به لزوم مصرف شیرو لبنیات کم چرب ، بی تحرکی و افزایش وزن را سبب افزایش چربی خون و خطر بیماری های قلبی و عروقی دانست که می توان با ورزش هایی مانند پیاده روی ، شنا و دوچرخه سواری چربی خون را کاهش داد. وی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای چرب ، سرخ شده ، فست فود ها و سس های چرب سبب چاقی و اضافه وزن می شود بیان کرد: روغن مایع که فاقد کلسترول می باشد و اسید های چرب غیر اشباع بالایی دارد به روغن های حیوانی یا چربی های جامد ارجحیت دارد که توصیه می شود برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون ، به جای چربی های جامد از روغن های مایع زیتون ، کنجد ، کلزا ، ذرت ، آفتابگردان و سویا استفاده شود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود