12 خرداد 1400
شماره خبر: 254393

بهبودی 1356 فرزند مبتلا به تومور مغزی در سی سال فعالیت محک

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

بهبودی 1356 فرزند مبتلا به تومور مغزی در سی سال فعالیت محک


در طول 30 سال فعالیت مؤسسه خیریه محک بیش از 7600 کودک مبتلا به سرطان بهبود یافته‌اند که از این میان 1356 کودک به تومور مغزی مبتلا بوده‌اند، امیر یکی از این فرزندان محک است که همزمان با محک سی ساله شد. او داستان مبارزه‌اش با بیماری را از ابتلا تا بهبودی، برایمان روایت می‌کند.
امیر اهل شهر کاشان، 12 سال داشت که به تومور مغزی مبتلا شد. سال تحصیلی 82 را با شوق و انگیزه کنار دوستانش شروع کرده بود که سردردهای شدید، حالت تهوع، سیاهی و کم‌سویی چشم‌ها سراغش آمد؛ این‌ها علائمِ بیماری‌ای بود که امیر و خانواده‌اش در ابتدا هیچ اطلاعاتی در مورد آن نداشتند. این علائم هر روز تکرار می‌شد، تا والدینش او را نزد پزشک بردند. او می‌گوید: «بلافاصله پس از مراجعه، تصویربرداری از مغز انجام و تومور مخچه تشخیص داده شد. اینجا بود که توسط پزشک معالجم به محک معرفی شدم و تحت حمایت این مؤسسه قرار گرفتم. عمل جراحی در بیمارستان شهید بهشتی شهر کاشان انجام شد. دوران نقاهت پس از یک هفته به پایان رسید و ما برای رادیوتراپی عازم تهران شدیم. محک در اقامتگاه خود میزبان ما شد تا با آسایش بیشتر بتوانیم دوران درمان را در تهران بگذارنیم. یک ماه بعد به کاشان بازگشتیم و من 6 دوره 45 روزه شیمی‌درمانی را پشت سرگذاشتم. در آخر پس از تحمل 14 سال بیماری، بهبودیافتم و تا امروز هیچ علائمی از عود مجدد یا عوارض حاصل از درمان در بدنم مشاهده نشده است.»
زمانی که پدر و مادر امیر، برای درمان و انجام عمل جراحی او به پزشک مراجعه کردند اطلاعات لازم در خصوص بیماری سرطان توسط پزشک معالج و مددکار اجتماعی محک در بیمارستان شهید بهشتی کاشان در اختیارشان قرار گرفت. به آنها گفته شد پسرشان یک جراحی با ریسک بالا در پیش دارد و ممکن است پس از انجام آن بی‌حسی مطلق در یک سمت بدن را تجربه کند. حضور کادر حمایتی در کنار کادر درمان باعث می‌شود تا بحران‌های روانی ناشی از فشار بیماری برای کودک و خانواده با آرامش بیشتری سپری شود و اخبار بد در کنار امید به آینده پشت سر گذاشتن مسیر را آسان‌تر کند. خوشبختانه عمل جراحی امیر با موفقیت و بدون هیچ عوارضی به پایان رسید. او ادامه می‌دهد: «من در آن سن نمی‌دانستم بیماری سرطان چیست و توضیح درباره آن به من، برای خانواده‌ام سخت بود برای همین در سال 1396 وقتی تومور لگنم تشخیص داده شد، برای اولین بار نام این بیماری را از زبان پزشک معالجم شنیدم. همان روز مادرم ماجرا را برایم تعریف کرد و گفت از این بیماری می‌ترسی؟ من به او گفتم نه تنها نمی‌ترسم بلکه بیش از گذشته نیز احساس قدرت می‌کنم. سرانجام در همان سال نیز بهبودیافتم.»
فرزند 30 ساله محک حین درمان تحصیلاتش را ادامه داد، دیپلم کامپیوتر گرفت و 10 سالی می‌شود که در زمینه تخصصی‌اش فعالیت می‌کند. او مسیر مبارزه با سرطان را اینگونه توصیف می‌کند: «مادرم همیشه می‌گفت این بیماری هم شبیه سرماخوردگی است، داروهای خاص خودش را دارد و گاهی لازم است برای بهبودی آن جراحی انجام شود. او می‌گفت خوب می‌شوم و تنها کاری که برای من و سایر اعضای خانواده قدغن کرد، ناامیدی بود. خانواده ما با کمک محک، پزشکان و مادرم روحیه‌‌اش را از دست نداد.»
از ابتدای تأسیس محک تا امروز 35 هزار کودک تحت حمایت محک قرار گرفته‌اند که 7600 نفر از آنها بهبود یافته‌اند. در حال حاضر بیش از 20 هزار کودک در مرحله درمان قرار دارند که با حمایت اعضای خانواده بزرگ محک با امید به آینده با سرطان مبارزه می‌کنند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود