ترخیص وسایل نقلیه توقیفی درالبرز
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز از ترخیص وسایل نقلیه توقیفی اعم از خودرو و موتورسیکلت به مناسبت عید نیمه شعبان در این استان خبرداد .
سرهنگ "حمداله رحمتی پور" اظهار کرد: بهمناسبت فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تقارن آن با میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج)و همچنین تدابیر فرمانده کل فراجا در طرح عیدانه پلیس تمام خودروها و موتورسیکلتهای توقیف شده به جز وسایل نقلیه دارای دستور و حکم توقیف از سوی مراجع قضایی از امروز چهارشنبه ۲۴بهمن ماه تا روز ۹ اسفندماه سال جاری به مدت۲ هفته ترخیص خواهند شد.وی اضافه کرد: با هماهنگی صورت گرفته تقسیط جرائم رانندگی معوق خودرو(خلافی) با اعطای فرصت یکساله، امکان ترخیص وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث مشروط با اخذ تعهد مبنی بر عدم تردد در معابر عمومی ، ترخیص با ارائه مدارک مالکیت توسط مالک یا وکیل قانونی وی در صورت نداشتن قبض پارکینگ، ترخیص وسیله نقلیه به متصرفان قانونی با ارائه مدارک و اصل قبض پارکینگ به نام متصرف در صورت نداشتن سابقه ثبت شکایت از طرف مالک انجام می شود .
رحمتی پور بیان کرد: مالکان وسایل نقلیه توقیف شده برای سیر مراحل ترخیص و بهره مندی از این طرح می توانند به دفاتر پلیس۱۰+ در سراسر کشور مراجعه و یا به صورت غیرحضوری از طریق اپلیکیشن "پلیس من" اقدام کنند.
منبع ایرنا