29 خرداد 1404
شماره خبر: 326404

خدمت رسانی به مردم در منطقه پیام با قدرت و افتخار در حال انجام است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شامگاه روز چهارشنبه ۲۸ خرداد در پی انتشار اخبار خلاف واقع در خصوص پیام تأکید کرد: در شرایط حساس و جنگی کشور، هیچ‌کس حق ندارد وحدت ملی را خدشه‌دار کند و با عنایت به وسعت جغرافیایی منطقه پیام اقدامات دشمنان و عناصر بیگانه در خصوص حمله به منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام صحت ندارد و دور از انتظار آنان قرار گرفته است.
محسن حسنلو رییس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در گفت‌وگویی خبری با اشاره به برخی شایعات منتشر شده ، اظهار داشت: تا این لحظه هیچ گونه خسارتی به منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام وارد نشده است و این اطمینان را به مردم غیور و شرافتمند ایران اسلامی خواهیم داد که خادمان مردم در خدمت رسانی از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد. و بنابر فرمایش مقام معظم رهبری مدظله العالی در عصر امروز با قدرت و قوت تمام در خدمت مردم خواهیم ماند.
وی با اشاره به نگرانی‌های موجود درپی انتشار اخبار در این زمینه افزود: با عنایت وسعت محدوده جغرافیایی تا کنون هیچ گونه خسارتی و آسیبی وارد نشده است.
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن قدردانی از رسانه های هوشیار و فعال جمهوری اسلامی ایران گفت: امیدوارم تمام رسانه‌های موجودکه تاکنون با اتحاد، انسجام و یکپارچگی وصف‌ناپذیر در مقابل رژیم صهیونیستی قلم زده، تصویر منتشر کرده و اقدام کرده‌اند، از این پس نیز همین رویه انقلابی را ادامه دهند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود