1 آبان 1404
شماره خبر: 333519

هم‌افزایی صنعت و بهزیستی برای ارتقاء خدمات اجتماعی در اشتهارد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی


در نشست شورای مشارکت‌های مردمی شهرستان اشتهارد با حضور "وجیهه محمدی فلاح" مدیرکل بهزیستی استان البرز، "حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی" امام جمعه شهرستان، "مهندس رحمانی" مدیرعامل شهرک صنعتی اشتهارد، "مهندس سرعتی" معاون فرماندار، " فلاح‌نژاد" رئیس اداره صمت، "مهندس تیرگر" عضو هیئت‌مدیره شهرک صنعتی و جمعی از خیرین و صنعتگران بر توسعه همکاری‌های بین صنعت و نهادهای اجتماعی برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و راه‌اندازی مرکز اورژانس اجتماعی در شهرستان اشتهارد تأکید شد.
در ادامه سفر "وجیهه محمدی فلاح" به شهرستان اشتهارد، نشست شورای مشارکت‌های مردمی با حضور مدیران و مسئولان محلی، صنعتگران و خیرین در محل شهرک صنعتی اشتهارد برگزار شد.
در این نشست مدیرکل بهزیستی البرز با اشاره به ضرورت توسعه خدمات اجتماعی در مناطق صنعتی گفت: با توجه به وسعت جمعیت کارگری و مهاجر در اشتهارد، نیاز به خدمات اجتماعی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. یکی از اولویت‌های اصلی ما راه‌اندازی مرکز اورژانس اجتماعی اشتهارد تا دهه مبارک فجر امسال است تا بتوانیم در موارد فوریتی مانند آسیب‌های خانوادگی، خشونت، اعتیاد و خودکشی به‌موقع مداخله کنیم.وی با بیان اینکه فاصله مکانی تا مرکز استان موجب کندی در رسیدگی به موارد اورژانسی شده است افزود: اگر بتوانیم با همکاری فرمانداری و شهرک صنعتی اشتهارد زیرساخت لازم را در شهرستان ایجاد کنیم از سال آینده شاهد استقرار یک مرکز مجهز و مستقل خواهیم بود. ما این آمادگی را داریم که با استفاده از ظرفیت معافیت‌های مالیاتی صنایع و خیرین، این مرکز را بدون اتکا به بودجه دولتی احداث کنیم.محمدی فلاح همچنین از تشکیل کارگروه مشترک بین اداره‌کل بهزیستی و اداره کل امور مالیاتی استان خبر داد و گفت: در جلسات مشترک با استاندار محترم و مدیرکل امور مالیاتی استان بر استفاده هدفمند از ظرفیت ماده ۱۷۲ قانون مالیات‌ها برای حمایت از فعالیت‌های اجتماعی به‌ویژه در حوزه بهزیستی تأکید شده است. به‌زودی با مشارکت صنایع اشتهارد، بخشی از منابع مالیاتی به احداث مراکز اجتماعی و حمایتی اختصاص خواهد یافت.در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی امام جمعه شهرستان اشتهارد ضمن تقدیر از حضور مدیرکل بهزیستی و صنعتگران در این جلسه گفت: صنعتگران ما با وجود همه مشکلات اقتصادی، همچنان کریمانه در میدان تولید و اشتغال حضور دارند و این روحیه جهادی ارزشمند است. امروز اگر صنعت و بهزیستی در کنار هم قرار گیرند، می‌توانند بخشی از بار آسیب‌های اجتماعی را از دوش جامعه بردارند.وی افزود: بسیاری از افراد تحت پوشش بهزیستی دارای استعدادهای ویژه‌ای هستند که می‌توان با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و همکاری صنایع، زمینه اشتغال پایدار آنان را فراهم کرد. این اقدام هم به توانمندسازی مددجویان کمک می‌کند و هم کمبود نیروی انسانی ماهر در بخش صنعت را جبران خواهد کرد.امام جمعه اشتهارد با اشاره به نقش معنوی و اجتماعی خیرین و صنعتگران خاطرنشان کرد: صنعتگرانی که بخشی از درآمد خود را صرف امور عام‌المنفعه می‌کنند، نه‌تنها در اقتصاد کشور نقش‌آفرین هستند بلکه در ارتقاء معنویت جامعه نیز سهم بزرگی دارند. همان‌طور که در روایات آمده، بخشش و انفاق از بالاترین مراتب کرامت است.
در پایان جلسه حاضران از طرح ایجاد مرکز اورژانس اجتماعی اشتهارد استقبال کردند و مقرر شد خرید یک دستگاه ون توسط خیرین و تأمین سایر زیرساخت لازم برای این مرکز تا پیش از پایان سال فراهم شود.همچنین پیشنهاد شد کارگروهی مشترک میان بهزیستی، اداره صنعت و معدن، شهرک صنعتی و امام جمعه شهرستان برای برنامه‌ریزی پروژه‌های اجتماعی مشترک تشکیل شو

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود