نشست کتاب خوان ویژه کتاب کودک در شهرک هیو ساوجبلاغ برگزار شد
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
نشست «کتابخوان» ویژه کتابهای کودک از سلسله نشستهای به اشتراک گذاری کتابهای خوانده شده، با حضور جمع کثیری از علاقمندان به کتاب و کتابخوانی و با مشارکت اعضای کتابخانه، شورای اسلامی شهرک هیو و با حضور مسئولین این شهرک در کتابخانه بقیه الله هیو برگزار شد.
نشست «کتابخوان» ویژه کتابهای کودک از سلسله نشستهای به اشتراک گذاریکتابهای خوانده شده، با حضور جمع کثیری از علاقمندان به کتاب و کتابخوانی و بامشارکت اعضای کتابخانه، شورای اسلامی شهرک هیو و با حضور مسئولین این شهرک در کتابخانه بقیه الله هیو برگزار شددر ابتدای جلسه آسیه موسوی مسئول این کتابخانه با عرض خیر مقدم به جمع حاضرین و تبریک این دوره کتاب و کتابخوانی و معرفی کتابخانه، به اهداف و سیاستهای نشست کتابخوان و توجه به معرفی کتابهای کودک پرداخت و با معرفی کتاب فرزند پروری بی دغدغه نوشته دیوید هسلم به مراسم ادامه دادند.
در این نشست هفت تَن به معرفی و ارائه کتابهای خوانده شده خود پرداختند که خلاصهای از کتابهای ارائه شده به شرح زیر است:
"حماسه حسینی"نوشته مرتضی مطهری/ ارائه توسط عبدالله سامانی پور(رئیس شورای اسلامی شهرک هیو)
شهید مرتضی مطهری قدس سره که با دغدغه خاص به بررسی موضوعات اسلامی می پرداخت، نسبت به حادثه عاشورا حساسیت و عنایت فوق العاده ای داشت. گر چه در این باره تألیف و اثری مکتوب توسط خود استاد نیست، اما گویا آنچه در نظر داشته بر قلم جاری کند، در سخنرانیهای خود اظهار نموده است. «حماسه حسینی» عنوان سه جلد کتاب از استاد شهید است. این مجموعه مشتمل بر سخنرانیها و یادداشتهای ابتدایی و غیر تفصیلی استاد مطهری است که از حدود سال 1347 تا 1356 شمسی ایراد و نوشته شده و تاکنون بیش از سی نوبت به چاپ رسیده است. این کتاب با عنوان «الملحمةُ الحسینیه» به عربی ترجمه شده و به نام مترجم تصریح نشده است.
"فرزند پروری بی دغدغه "نوشته دیوید هسلم /ارائه توسط آسیه موسوی(مسئول کتابخانه)
از لحظه ای که بچه ها به دنیا می آیند والدین سعی دارند رفتار آنان را شکل دهند و بر آن نفوذ نمایند. اما در هر بچه صفات معینی وجود دارد که بخشی از شخصیت منحصر به فرد او را تشکیل می دهد. صفاتی که ما به عنوان پدر یا مادر ممکن است بر روی آنها نظارت اندک داشته یا... طی قرنها، والدین احساس می کردند که اگربچه ای را به سن بلوغ برسانند، کاری مهم انجام داده اند و اگر فرزندانشان در برابر بیماری ها، حوادث و ... زنده بمانند موفقیتی بزرگ کسب کرده اند. این اثر کتابی کاربردی برای والدین و مربیان تربیتی است این کتاب تلاش می کند تا والدین را بیشتر متوجه سلامت جسمی و روانی خود سازد زیرا والدینیکه خود سالم و موفق و امیدوار نباشند بعید است که بتوانند فرزندان موفقی تربیت کنند
"زکریای رازی":نوشته امیر فلاح آزاد/ارائه توسط سمیه معدن زاده(عضو کتابخانه)
ابوبکر محمّد زَکَریای رازی (۲۵۱ه. ق. ـ ۳۱۳ه. ق) پزشک، فیلسوف و شیمیدانایرانی است. رازی آثار ماندگاری در زمینهٔپزشکی و شیمی و فلسفه نوشته است و بهعنوان کاشف الکل و جوهر گوگرد (اسید سولفوریک) مشهور است. بهگفته جرج سارتن، پدر تاریخ علم، رازی «بزرگترین پزشک ایران و جهان اسلام در زمان قرون وسطی بود.» "سنن النبی:آداب زندگی پیامبر(ص)"نوشته سید محمد طباطبایی/ ارائه توسط مرتضی سامانی پور(دبیر مدرسه و عضو شواری اسلامی) این مجموعه در دو بخش فراهم آمده است. بخش نخست کتاب به زندگی نامهی علامه طباطبایی اختصاص یافته است. بخش بعدی کتاب در بیست و یک باب شرح آداب زندگی پیامبر و مردم است. موضوع این کتاب سنت و سیرة حضرت محمد(ص) با اشاره به احادیث اخلاقی و روایات اسلامی است. نگارنده با استناد به آیات قرآنی و احادیث متواتر، سیرهو روش رسولالله(ص) را در بین مردم و همراه خانواده و تعامل با همعصران خود بیان میکند. وی ضمن درج اطلاعاتی درباره شمایل و خصوصیات اخلاقی پیامبر اسلام، به شیوه معاشرت و منش آن حضرت با مردم نیز اشاره میکند. همچنین دربارة عادات آن حضرت در نظافت و زینت، سفر و محل زندگی، خانواده و فرزندان و عبادات ایشان، نکات و توضیحات مفصلی به خوانندگان ارائه میدهد. هدف از نگارش این کتاب شناساندن پیامبر گرامی اسلام(ص) به عنوان آینة تمام نمای انسان کامل است و نویسنده درصدد است با معرفی جنبههای گوناگون زندگی ایشان بهترین سرمشق اخلاقی و دینی را معرفی کند
"سومین امام(ع)"نوشته حمید قلندری بردسیری/ ارائه توسط زهرا سرخیل(عضو کتابخانه)
سومین امام (ع): زندگی، شخصیت، حکایات و کرامات امام حسین (ع) همراه با پژوهشی درزندگی حضرت زینب (س) و حضرت ابوالفضل (ع) پرداخته است .
"علی بابا و چهل دزد" قصه گو لوسی/ ارائه توسط نگین روستا پیشه (عضو کتابخانه)
علیبابا نام شخصیتی است خیالی در داستان علیبابا و چهل دزد بغداد. این داستان بخشی است از کتاب هزار و یک شب. برخی معتقدند این داستان را آنتوان گالان مترجم فرانسوی به مجموعه هزار و یک شب افزوده است. ولی ریچارد اف. برتون مدعی بود که داستان علیبابا بخشی از مجموعه اصلی هزار و یک شب بوده است. نمایشنامة حاضر در هفده صحنه تنظیم شده است. «علیبابا» هر روز با الاغ خود به بیابان میرفت و مقداری هیزم جمع میکرد و از فروش هیزمها نان و ماست میخرید. روزی او همراه الاغ خود برای جمع کردن هیزم به بیابان میرود و از فقر و تنگدستی مینالد. ناگهان چهل دزد با دستهای پر از مروارید و طلا و جواهرات میبیند. سر دستة دزدها، بر در غاری، وردی میخواند و در غار باز میشود. علیبابا میبیند که غار پر از جواهرات گران قیمت است. بعد از رفتن دزدها، علیبابا با خواندن ورد، وارد غار میشود و مقدار زیادی از جواهرات را با خود به خانه میبرد و مادر خود را خوشحال میکند. او و مادرش تصمیم میگیرند طلاها را وزن کنند. علیبابا برای گرفتن ترازو، نزد همسایة خود، «سلیم» میرود، اما نمیداند که تمام جواهرات سلیم توسط دزدان به سرقت رفته است. سلیم خیلی زود پی میبرد که علیبابا ترازو را برای وزن کردن طلا میخواهد، بنابراین او را تعقیب میکند تا سر از کارش در آورد.