26 فروردین 1404
شماره خبر: 322646

طرح همنوا در مسیر ارتقاء مهارت فنی دانش آموزان راه‌اندازی شد

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی



رئیس سازمان آموزش و پرورش کشور گفت: طرح همنوا با هدف ارتقاء امکانات آموزشی موجود در مدارس و هنرستان‌ها راه‌اندازی شده و در خدمت ارتقاء مهارت‌های فنی دانش‌آموزان خواهد بود.

غلامحسین محمدی، رئیس آموزش و پرورش کشور و معاون وزیر، در حاشیه بازدید وزیر تعاون از مرکز تربیت مربی، با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش با جدیت پیگیر موضوع مهارت‌آموزی در کشور است و این امر را به عنوان نقطه‌عطفی در تغییر زندگی افراد و ارتقاء شغل‌های مختلف می‌داند، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی کشور در سال‌های اخیر، توجه ویژه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارت‌های شغلی است.وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع مهارت در کسب و کار، ما در حال ایجاد زیرساخت‌هایی هستیم که می‌تواند علاوه بر ارتقاء سطح مهارت‌های فردی، در توسعه اقتصادی کشور نیز نقش مهمی ایفا کند.رئیس سازمان فنی حرفه ای کشور ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با استراتژی تقاضا و مشارکت‌جویی به دنبال ایجاد ارتباط و همکاری نزدیک با صنایع و کارفرمایان است تا نیازهای واقعی بازار کار را شناسایی و پاسخ دهد.محمدی همچنین به نتایج مثبت سرمایه‌گذاری در آموزش‌های مهارتی اشاره کرد و گفت: طبق پژوهش‌های مختلف، هر سال آموزش مهارتی به کارگران، موجب افزایش بهره‌وری و دستمزد آن‌ها می‌شود. برای مثال در کشورهای کره جنوبی و سنگاپور، سرمایه‌گذاری در آموزش فنی باعث رشد سالانه بهره‌وری بین دو تا چهار درصد شده است.
رئیس فنی حرفه ای کشور بر لزوم مشارکت جدی دستگاه‌ها و شرکت‌ها در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تأکید کرد و گفت: هدف ما این است که با کمک شرکت‌ها و صنایع بزرگ، هزینه آموزش را کاهش داده و بهره‌وری را افزایش دهیم. این مشارکت‌ها همچنین باعث رشد تولید ناخالص داخلی کشور در بلندمدت خواهد شد.
وی از برنامه‌های جدید وزارت آموزش و پرورش برای توسعه زیرساخت‌ها و نوسازی تجهیزات آموزشی خبر داد و اعلام کرد که طرح "همنوا" به‌عنوان یک پروژه مشارکتی بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای آغاز شده است. این طرح هدف دارد تا امکانات آموزشی موجود در مدارس و هنرستان‌ها را در خدمت ارتقاء مهارت‌های فنی دانش‌آموزان قرار دهد.
محمدی همچنین در خصوص توسعه مهارت‌های دیجیتال در کشور سخن گفت و از تفاهم‌نامه‌های جدید وزارتخانه‌ها برای ایجاد مراکز آموزش مهارت‌های پیشرفته در زمینه‌هایی چون بلاک‌چین، امنیت سایبری و داده‌های ابری خبر داد. وی اضافه کرد: این پروژه‌ها باعث می‌شود که جوانان کشور توانمندی‌های فنی لازم برای ورود به بازار کار را کسب کنند و از آن‌ها برای رشد اقتصادی کشور بهره‌برداری شود.محمدی گفت: امید داریم که با حمایت‌های وزارتخانه‌ها و صنایع، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به یک نهاد تقاضا محور تبدیل شود که می‌تواند در آینده نزدیک با همکاری هیئت‌های امنایی و مشارکت مردم، در توسعه مهارت‌های شغلی کشور نقش به‌سزایی ایفا کند.

منبع فارس

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود