دردسرهای پاکبانان و زدودن بقایای تبلیغات انتخابات از چهره شهر
سپیدارآنلاین: گروه گزارش
با گذشت چند روز از انتخابات ، زحمت کشان و پاکبانان شهرداری همچنان مشغول زدودن بقایای تبلیغات انتخابات از چهره شهرفردیس هستند.
متأسفانه در اولین دوره انتخابات شورای فردیس شاهد تخلفات تبلیغاتی وسیع در سطح شهر و از سوی کاندیداهای مختلف بودیم که زیرپا گذاشتن قانون را اولین قدم برای رسیدن به اهداف شخصی خود قرار داده و با وجود پیام های رسانه ها و هشدارهای ستاد انتخابات شهرستان مبنی بر حذف کاندیداها از صحنه رقابت انتخابات و حتی پس از گزینش در عضویت شورا، همچنان به کار خود ادامه دادند .
این افراد که برخی از آنها اکنون در جمع منتخبین اولین شورای شهر فردیس قرار دارند و سایر کاندیداهای متخلف که حتی با زیرپا گذاشتن قانون، راه به جایی نبردند، با بمباران تبلیغاتی شهر، از نصب پوستر و بنر بر درو دیوار شهر، جداول، کف پیاده روها ، صندوق های صدقه، پست های مخابراتی، تابلوهای راهنمایی، تیرها و حتی کابل های برق خیابان های سطح شهر دریغ نکرده و شاید بتوان گفت؛ شهر را با تکه های کاغذ و بنرهایی با ابعاد مختلف به شکل ناهماهنگ و نازیبایی کاغذ دیواری کردند!
و البته شاید اغلب کاندیداها خیالشان راحت بود که از این همه بی قانونی و نادیده گرفتن حقوق عموم مردم در برهم زدن سیمای بصری شهر، جز اخطار و نهایتا پاره ای توضیحات به مراجع نظارتی، تنبیهی شدیدتر در انتظار آنها نیست! و شاید مطمئن بودند که دیگر قانون لابلای پوستر ها، بنرها و تلی از کاغذپاره ها گم شد!
این روزها با پایان یافتن تب انتخابات، از طریق فضای مجازی در اغلب شهرهای کشور می بینیم که حتی برخی کاندیداها شخصا به پاکسازی شهر از نازیبایی هایی که خود مسبب آن بودند، اقدام می کنند. ولی متأسفانه در فردیس از این دست اقدامات نیز خبری نبود و همچنان شاهد زحمات بی وقفه پاکبانان شهرداری در پاکسازی درو دیوار از پوسترهای انتخاباتی هستیم.
هرچند که تجربه نشان می دهد تخلفات تبلیغاتی در هر انتخاباتی دور از انتظار نیست. اما ای کاش توسط ستاد انتخابات شهرستان، سازو کار محکمتری برای جلوگیری از تخلفات انتخاباتی در فردیس که با 312 کاندیدا برای اولین بار انتخابات شورای شهر را تجربه کرد، اندیشیده و وظایفی برای کاندیداهای متخلف، در خصوص پاکسازی شهر دیده می شد تا شاید در انتخابات بعدی کمتر شاهد این بی نظمی ها و بی اخلاقی های انتخاباتی شده و پاکبانان زحمتکش شهر را کمتر دچار دردسر می کردیم.
خبرنگار پیام سپیدار آقانوری