27 خرداد 1394
شماره خبر: 144008

رفع ضعف بدن با میوه‌ها در ماه رمضان

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

رفع ضعف بدن با میوه‌ها در ماه رمضان


در ماه مبارک رمضان، خوردن سبزیجات و میوه‌ها در فاصله افطار تا سحر، در کاهش ضعف بدن مؤثر است.
برلیانت بزرگمهر، رئیس انجمن تغذیه ایران گفت: استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها به طور مختلف شامل سالاد، پخته و تازه برای همه گروه‌های سنی در تمام روزهای سال توصیه می‌شود که این امر در ماه رمضان بسیار اهمیت پیدا می‌کند.
اثر میوه‌ها و سبزی‌ها در بدن
تأکید بر مصرف میوه‌ها و سبزیجات به خصوص در دوران روزه‌داری به این دلایل می‌باشد.بزرگمهر در این خصوص تصریح کرد: سبزی‌ها و میوه‌های تازه به دلیل وجود فیبر از یبوست جلوگیری می‌کنند، همچنین میوه‌ها و سبزی‌ها به دلیل داشتن مواد معدنی بالا از ضعف شخص در طول دوره روزه‌داری جلوگیری می‌کند و به دلیل وجود آب در ساختار میوه‌ها و سبزی‌ها به رفع تشنگی هم کمک شایانی می‌کند.
بزرگمهر در خصوص میزان استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها هم افزود: توصیه می‌شود روزانه 5-3 واحد سبزی به صورت‌های مختلف و 4-2 واحد میوه در انواع مختلف استفاده شود.این واحدهای توصیه شده می‌تواند به عنوان مثال به ازای هر میوه بزرگتر 1 واحد منظور شود و برای میوه‌های کوچکتر نصف لیوان از اینگونه میوه‌ها یک واحد غذایی محسوب می‌شود. وی در پایان به حفظ فعالیت روزه‌داران هم اشاره کرد و گفت: در این ایام به دلیل برخی عادات غذایی نادرست مانند مصرف زیاد شیرینی (زولوبیا و بامیه) امکان افزایش وزن، زیاد خواهد بود بنابر این روزه‌داران نباید انجام فعالیت‌های روزانه را قطع کنند و با حفظ ترکیب و تناسب غذایی در این دوران می‌توان بدون بروز مشکلی، ایامی بی‌دغدغه‌ای را سپری کرد.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود