تولید بیش از 4 هزار تن گوشت قرمز در فردیس
سپیدارآنلاین: گروه شهری
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان فردیس میزان تولید گوشت قرمز در9 ماه گذشته سال جاری کشتارگاه های صنعتی دام فردیس را 4268 تن اعلام کرد.
دکتر رحیم بیگدلی تبار ضمن بیان آماری از عملکرد این اداره طی 9 ماهه سال جاری درحوزه های مختلف، در خصوص میزان تولید گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام اظهار داشت: در بالغ بر 86 هزار مورد بازرسی پیش از کشتار انجام و مقدار 4268 تن گوشت قرمز پس از نظارت های بهداشتی دامپزشکی استحصال شده است.وی افزود: در شهرستان فردیس یک واحد کشتارگاهی صنعتی دام، بیش از پانصد مرکز عرضه فرآورده های خام دامی، 12 دامداری صنعتی و نیمه صنعتی، سه واحد بسته بندی گوشت قرمز و مرغ ، یک کارخانه تولید سوسیس و کالباس و ... تحت نظارت دامپزشکی در حال فعالیت هستند.سرپرست اداره دامپزشکی فردیس گفت: در این مدت تعداد 7هزار و 345 مورد بازدید از مراکز عرضه مواد خام دامی و رستوران ها انجام شده که در نتیجه آن مقدار 7 هزار و 579کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی مشکوک از مراکز تولید، بسته بندی و عرضه ضبط و از این میزان 2هزار و 895 کیلوگرم به دلیل فساد و غیر قابل مصرف بودن با هماهنگی حراست دامپزشکی استان معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شده است .وی با بیان اینکه در 9 ماه گذشته بیش از 50 هزار و 200 دوز واکسن دامی در واحدهای دامداری مصرف شده است، افزود: در این مدت بیش از 2 هزار و 800 مورد تست سل و 2 هزار و600 مورد خونگیری (بروسلوز) انجام و به آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی استان ارسال شده است.بیگدلی تبار ادامه داد: درخصوص پیشگیری و کنترل بیماری های طیور از جمله آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در مرغداری ها 92 مورد مراقبت فعال و 17 مورد بازدید کارشناسی و نمونه برداری صورت گرفته است. در حوزه قرنطینه نیز بیش از 3 هزار و87 مورد مجوز حمل بهداشتی قرنطینه ای انواع فرآورده های خام دامی از مبدا شهرستان فردیس صادر شده است.وی سم پاشی دام ها را از جمله دیگر اقدامات اداره دامپزشکی برشمرد و گفت: بیش از 52 هزار مترمربع جایگاه های نگهداری دام و تعداد 10 هزار و 965راس دام سنگین و سبک علیه بیماری های انگلی سمپاشی شده اند.
منبع: فردیس نیوز