7 اردیبهشت 1395
شماره خبر: 161830

اندیشه های شهید مطهری برای نسل امروز شناخته نشده است

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی

اندیشه های شهید مطهری برای نسل امروز شناخته نشده است


مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز در جلسه هماهنگی بزرگداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری اظهار داشت؛ انس با آثار و اندیشه استاد شهید مطهری مسیر رسیدن به معارف زلال و حقیقی دین را هموار می کند و وهم و وهن مبتنی بر برداشت های غلط از مکتب اسلام را می زداید.
حمیدرضا عسگری مورودی، انفصال و ناآشنایی جامعه با آثار و اندیشه های شهید مطهری را خسارتی جبران ناپذیر دانست و گفت؛ مهجوریت آثار شهید مطهری در جامعه به عنوان ایدئولوگ نظام جمهوری اسلامی امری نابخشودنی است. وی یادآور شد: تمامی آثار استاد شهید مطهری دریچه جدیدی از فهم و شناخت صحیح از دین و وصول به کمالات معنوی و انسانی را در مقابل تشنگان معارف می گشاید.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز افزود: در نگاه و نگرش علامه شهید مطهری به نظام هستی و سیر هدایت و رستگاری انسان ها، عقل و دین بهترین پشتوانه سعادت بشری معرفی شده اند و از این رو استدلالات عقلی و استنتاجات علمی ، تمامی آثار آن شخصیت فرزانه را جاودانه،ممتاز و اثرگذار کرده است. وی ضرورت اتصال بیش از پیش قشر جوان و مراکز علمی و دانشگاهی با اندیشه های استاد شهید مطهری را در طوفان سهمگین قرائت های ناصحیح از اسلام مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: آثار شهید مطهری به دلیل نشأت گرفتن از ضمیری پاک و اندیشه ای روشن و زلال و پاسخگویی منطقی به نیازها و شبهات، در انحصار زمان نیست و در هر عصری طراوت خاص خود را داراست. مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز تصریح کرد؛ استاد مطهری گاهی با مبحث عمیق «حماسه حسینی» به جنگ با خرافه گرایی آمیخته با عقیده می رود و چنان به ترسیم حقیقت حسین می پردازد که عاشورا به عنوان مصدر مبارزه با ظلم از مرزهای ایدئولوژیک فراتر می‌رود و گاهی در کتاب « علل گرايش به مادي گری»، ضعف و ناکارآمدی تفکر مادی و بی پایه گی اندیشه مارکسيستی در سعادت واقعی بشر را به وضوح نمايان می سازد. عسگری مورودی تأکید کرد: در شرایطی که شُبهه و تردید به شدت جوانان جامعه را تهدید کرده و مصاف صَعب ایدئولوژیکی در دنیای امروز در جریان است، ما بیش از پیش به مطهری و اندیشه های روشن او نیازمندیم و رجوع تقویمی و مناسبتی به آن شخصیت علمی و دینی که فراتر از عصر خود زیست، ناصواب است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود