مرکز فنی و حرفه ای جایگاه ویژه ای دارد
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
استاندار البرز جایگاه مرکز فنی و حرفه ای را ویژه و شاخص دانست و با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از نیروهای کار استان در بخش صنعت فعال هستند خواستار تعامل بیشتر این مرکز فنی با واحدهای صنعتی بمنظور برگزاری دوره های تخصصی - مهارتی شد.
اقدامی که می تواند در راستای اقتصاد مقاومتی بخشی از هزینه های اعزام نیروهای فنی برای گذران دوره های آموزشی به خارج از کشور را بکاهد. «سیدحمیدطهائی» در دیدار خانواده اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در استان، اظهار داشت: مرکز فنی و حرفه ای همواره جایگاه ویژه ای دارد و انتظار می رود در اقصی نقاط استان دوره های آموزش حرفه آموزی توسط اساتید مراکز فنی و حرفه ای فراگیر شود.
وی با تأکید بر اینکه آموزش زمان نمی شناسد و با اشاره به اینکه تحولات علمی ایستایی ندارد، افزود: هیچ فردی نمی تواند خود را مبرا از نیاز به آموزش بداند چرا که علم به لحظه در حال تحول و پیشرفت و افراد باید همراستا با این سرعت اطلاعاتی بروز شوند.طهائی گذر تحولات علمی را نه منحصر به علوم روز که در صنایع نیز این تغییرات را مشهود دانست و افزود: مراکز فنی و حرفه هم باید همتراز با مراکز علمی و ملی شاخص ابزارهای عمل ی خود را نیز ورزیده کنند.
مهارت های فنی و حرفه ای بروز شود
استاندار البرز با تأکید بر لزوم شناخت بازار کار و فرصت های شغلی که مراکز فنی و حرفه ای به همراه دارند، افزود: شاید جامعه در بخش هایی از رشته های علمی بازار کار کمتری داشته باشد بنابراین باید زمینه اطلاع رسانی کافی را به کار آموزان داشت تا بعد از ورود به بازار کاری دچار مشکل نشوند.
تجربه و مهارت حرف اول را در اشتغال پایدار می زند
طهائی همچنین استعدادشناسی و تجربه در امور فنی و حرفه ای را نیز امری مهم تلقی کرد و ادامه داد: گاهی اوقات آموخته های علمی نمی تواند جای تجارب حرفه ای را بگیرد، بنابراین باید زمینه رشد و شکوفایی افراد بنوعی را فراهم آورد که فرد با شناخت استعدادها خود و کسب مهارت و تجربه آینده و فرصت های شغلی خود را ایجاد کند.
وی افزود: امروزه طبق آسیب شناسی هایی که از بازار کار صورت گرفته است، عدم برخورداری افراد از مهارت کافی موجب بروز مشکلاتی در یافتن شغل مناسب حتی بعد از گذراندن تحصیلات آکادمیک و علمی شده است.
فنی و حرفه ای کرج جایگاه شاخص خود را در سطح ملی حفظ کند
طهائی در بخش دیگری با اشاره به اینکه مرکز فنی و حرفه ای کشور یکی از مراکز شاخص در بحث آموزش دوره های فنی در کشور بوده است، خواستار حفظ این جایگاه در سطح ملی شد.
مشارکت مرکز فنی و حرفه ای و صنایع برای گذراندن دوره های تخصصی
وی ادامه مشارکت واحدهای فنی و حرفه ای با صنایع را نیز مهم دانست و افزود: استان البرز از حیث استقرار صنایع و واحدهای صنعتی از ظرفیت ویژه ای برخوردار است و می توان زمینه مشارکت مرکز فنی و حرفه ای استان و صنایع را برای گذراندن آموزش های تخصصی ویژه فعالان عرصه صنعت ایجاد کرد واز بسیاری هزینه ها برای اعزام نیروهای صنایع به خارج از کشور برای طی دوره ها کاست.
محور دوم سخنان استاندار در دیدار با خانواده اداره کل مرکز فنی و حرفه ای در استان البرز، به تحولات اقتصادی پسا برجام اختصاص داشت. طهائی در این رابطه نیز بیان کرد: بعد از توافقات برجام 11 شرکت خارجی قراردادهای سرمایه گذاری در استان به امضا رسانده اند و فاز نخست بخشی از این واحدهای صنعتی نیز افتتاح شده است. در ادامه مدیرکل مرکز فنی و حرفه ای استان گزارشی از اقدامات این مرکز طی دو سال اخیر ارائه دادند.در پایان این نشست خانواده اداره کل فنی و حرفه ای استان تابلویی معرق، نقش بسته با دستان کارآموزان این مرکز را به استاندار البرز اهداء نمودند.