20 بهمن 1392 شماره خبر: 115937 گوشت قرمز و سفید، بالاخره کدام را مصرف کنیم سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی نسخه قابل چاپ برچسب ها: میباشد, پروتئین, میشود, بیشتر, غذائی, مانند, کمبود, خوردن, آبزیان, اسیدهای, میدهد, دارای, کلسترول, میزان, دارند, گوشتهای, دریائی, ویتامینهای, املاح, مناسبتر مطالب مشابه: رابطه گوشت قرمز و آلزایمر گوشت قرمز گران نميشود اگر بازیکن ما گوشت می خورد داربی را نمی باختیم تولید بیش از 5 هزار تن گوشت قرمز در شهرستان خدابنده رشد ۴۶۰۰ تنی تولید گوشت قرمز در کردستان ارسال نظر نام:* ایمیل:* متن نظر: کد امنیتی: * افزودن