حفظ هویت بومی وظیفه شبکه های استانی
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
سپیدارآنلاین: قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیمای کشور گفت: یکی از مهمترین وظایف شبکه های استانی حفظ هویت بومی است و در این راستا شبکه البرز نیز در سرزمین اقوام عهده دار این وظیفه است و با حضور مازندرانی، مدیرکل جدید سیمای مرکز البرز نیز عزم رسانه ملی برای حمایت از این شبکه استانی بیشتر شده است.
حجت الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل جدید مرکز صدا و سیمای البرز در سالن همایش های باشگاه میلاد با اشاره به نقش و جایگاه رسانه ها اظهار داشت: جایگاه رسانه در شرایط امروز که برهه خاص سیاسی و اجتماعی و تهاجمات فرهنگی را تجربه می کنیم ویژه است. وی افزود: خیلی از اندیشمندان معتقد اند با سرعت ارتباطات گسترده رسانه ای انسانها در خود مستقرق شده دچار بحران های جدی شده اند. موسوی مقدم بیان کرد: یکی از این بحران ها بحران مجازی سازی دنیای واقعی است، به خصوص بخش عمده امکانات و ارتباطات در فضای مجازی در حال رقم خوردن است و این تهدید جدی محسوب می شود. قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیمای کشور بیان کرد: بحران هویت و دوری از معنویت نیز از جمله مسائلی است که شاکله انسان ها را تحت شعاع قرار می دهد. وی گفت: بحران معنویت موجب می شود افراد برای دست یازیدن به خواسته های دنیوی، اهداف سیاسی، اقتصادی و.. از اعتقادات و معنویت ها دور شوند. این مسئول راه مفر از این چالش بزرگ را حضور رسانه هایی تاثیر گذار در جامعه دانست و بیان کرد: در این شرایط شاید تنها کشوری که نگاهی عمیق به این مسئله دارد رسانه جمهوری اسلامی است. وی افزود: اخلاق مداری و اخلاق گرایی بر مدار این رسانه قرار دارد و رویکردهایی همچون دروغ، بزرگ نمایی و مبالغه که کارکرد رسانه های غربی است امروز در صدا و سیمای جمهوری وجود ندارد. موسوی مقدم گفت: رویکرد سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در واقع مدلی خاص از ارتباطات و رسانه است تا جامعه ما همچون غرب به این سمت پیش نرود. وی در بخش دیگری اظهار داشت: این تنها مدلی است که مربوط به کشورما است و شبکه های استانی نیز در این بین رسالت خطیری را بر عهده دارند.
رسانه های استانی هویت بخشی شهر ها را بر عهده دارند
قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیمای کشور گفت: یکی از وظایف رسانه ها حفظ هویت است و امروز در هر استانی با راه اندازی مراکز صدا و سیما و شبکه های رادیویی این مهم در دستور کار قرار دارد. این مسئول گفت: زبان های محلی، آداب و رسوم و قصه ها و متل ها در هریک از استانهای کشور اسباب وحدت ملی را فراهم می سازد. موسوی خاطرنشان کرد: در این راستا شبکه های محلی بسیاری از آداب و رسوم ها و باورمندی ها را احیا می کنند و اقوام و قومیت ها را هویت می بخشند. قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیمای کشور اظهار داشت: شبکه استانی مدلی برای کشور ما است که علاوه برآنکه به صورت خاص پخش می شود به صورت سراسری نیز مخابره می گردد و در راستای تعمیق باورها تاثیر گذار است.
همگرایی اقوام با تولیدات استانی وحدت