کرج و فردیس به شدت تشنه هستند
سپیدارآنلاین: گروه شهری
رئیس شورای اسلامی شهر کرج با انتقاد شدید از اهتمام وزارت نیرو برای انتقال تونلی آب از سد امیرکبیر به پایتخت، آن را به مثابه زنده کشی طبیعت بکر جاده چالوس دانست و گفت: در حالی که مسئولان شعار حفاظت از محیط زیست سر داده و..
بر جلوگیری از خشکیدگی رودخانه ها و نابوی طبیعت تاکید دارند، در صحنه عمل بر طبل نابودی گونه های جانوری و گیاهی در یکی از زیباترین جاده های جهان می کوبند.
محمود دادگو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری مدیریت شهری کرج ادامه داد: اینکه بخشی از آب مورد نیاز شهروندان تهرانی از سد امیرکبیر تامین گردد، موضوعی ملی است و مخالفتی با آن وجود ندارد؛ چرا که مدیریت منابع آبی کشور به صورت یکپارچه و متمرکز صورت می پذیرد و چنانچه مناطق برخوردار به لحاظ منابع آبی به تخصیص حق آبه به سایر شهرها تن ندهند، قطعا کشور با بحران های مختلفی مواجه می شود. رئیس پارلمان شهری کرج، محل انتقاد و گلایه خویش را اصرار وزارت نیرو بر انتقال آب از سد امیرکبیر به تهران از طریق احداث تونل دانست و بیان داشت: بر اساس ارزیابی های صورت گرفته از سوی کارشناسان، حیات رودخانه کرج و طبیعت بکر جاده چالوس تا شعاع چندین کیلومتری دچار مرگ و نابودی خواهد شد و خسارت های جبران ناپذیری به اکوسیستم منطقه وارد می آید. جاده چالوس که ادعا شده چهارمین محور زیبای جهان است، زیستگاه برخی گونه های نادر جانوری و گیاهی است که با قطع جریان آب در بستر رودخانه کرج، به مرور زمان از بین خواهند رفت. وی، جاده چالوس را یکی از قطب های گردشگری کشور دانست و ادامه داد: در شرایط کنونی که دولت تدبیر و امید بر توسعه اقتصاد سبز و توجه ویژه به مناطق ویژه گردشگری اصرار و تاکید دارد، شاهد اقدام شرکت آب منطقه ای تهران به منظور خشکانیدن یکی از زیباترین رودخانه های کشور هستیم که بواسطه آن، جاده چالوس نیز رونق بسیار خوبی به خود گرفته است فلذا امید می رود با توقف احداث تونل انتقال، شاهد رفع نگرانی دوستداران محیط زیست باشیم. به گفته دادگو، با توجه به تشنگی شدید شهرستان های کرج و فردیس همچنین کیفیت بسیار پایین آب شرب مصرفی در برخی مناطق پرجمعیت مسکونی، جا دارد که وزارت نیرو با افزایش حقه آبه این کلانشهر موافقت نماید و با نگاهی آمیخته به تدبیر و امید، نسبت به مدیریت منابع آبی و برنامه ریزی جهت حل مشکل کم آبی اقدام نماید. این مسئول با دعوت از رسانه های جمعی و گروهی برای بازگوی ابعاد حقیقی انتقال تونلی آب از سد امیرکبیر به تهران، خواستار موضع گیری شفاف، صریح و قاطعانه در برابر این جنایت زیست محیطی شد و از سکوت برخی دستگاه های نظارتی و سازمان های متولی حفاظت از محیط زیست و منابع آبی به شدت انتقاد کرد و گفت که تاریخ انقضای این گونه مصلحت اندیشی ها به سر رسیده است!
دادگو در پایان با بیان اینکه برای جلوگیری از آلودگی آب رودخانه کرج در مسیر انتقال به تهران می توان تمهیدات دیگری را اندیشه کرد، توسل به ساده ترین و در عین حال پرریسک ترین راهکار را غیر قابل قبول توصیف کرد و بیان داشت: از مسئولان بویژه استاندار البرز، نمایندگان مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، مسئولان شرکت آبفا و شرکت آب منطقه ای، سازمان حفاظت محیط زیست، اداره کل منابع طبیعی و... انتظار می رود که با اتخاذ مواضعی همسو نسبت به اعلام مخالفت با پروژه مذکور اقدام کرده و دولت را متوجه ابعاد این اقدام غیر فنی و غیر مسئولانه نمایند.