بودجه شهرداری کرج به ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد افزایش مییابد
سپیدارآنلاین: گروه شهری
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهرداری کرج گفت: با افزایش متمم بودجه ۱۴۰۳، بودجه شهرداری کرج در امسال به ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
عمار ایزدیار رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهرداری کرج در نشست خبری اعضای شورای اسلامی شهر کرج در پاسخ گفت: در متمم بودجه 1403 رقم بودجه کرج به 23 هزار و 500 میلیارد تومان خواهد رسید.وی گفت: بودجه مدیریت شهری کرج در سال 1388 حدود 400 میلیارد تومان بوده و امروز این بودجه به بیش از 20 هزار میلیارد تومان رسیده است.
این عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به دلیل افزایش بودجه شهرداری در سال 1403 اظهار داشت: یکی از مهمترین دلایل افزایش بودجه امسال شهرداری کرج، وارد کردن اعتبار بیش از 70 هزار میلیارد ریالی آزادراه شمالی در بودجه است که مقرر شده نیمی از این اعتبار توسط دولت و مابقی آن توسط شهرداری و مدیریت شهری تأمین شود. مدیریت شهری کرج، تاکنون 25 هزار میلیارد ریال از این اعتبار را در قالب زمین پرداخت کرده است.ایزدیار در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به اینکه شهر کرج کمبود نیروی آتشنشان دارد، گفت: این کمبود تا پایان امسال از طریق آزمون استخدامی که توسط جهاد دانشگاهی برگزار مرتفع و 266 نفر جذب سازمان آتشنشانی خواهند شد. علاوه بر این جذب راننده پایه یک در اتوبوسرانی و جذب نیرو در سازمان آرامستانها هم انجام خواهد شد.
کرج به کارگاه عمرانی تبدیل شده است
علی قاسمپور سخنگوی شورای اسلامی شهر کرج نیز در ادامه این نشست خبری با اشاره به احداث پروژه های بزرگ شهری در کرج گفت: علیرغم انتقاداتی که در حوزه فعالیتهای عمرانی وجود دارد، اما شهر کرج در حال حاضر بیشترین پروژههای در حال ساخت را نسبت به سایر استانها دارد.وی افزود: این اقدامات به گونهای است که در هر گوشه و کنار این شهر یک پروژه در حال ساخت است و کرج به کارگاه عمرانی تبدیل شده است.
تامین مالی جمعی، راهکاری برای سرمایهگذاری در شهر
محمد اسدیان دیگر عضو شورای شهر کرج در این نشست با اشاره به عدم استقبال سرمایهگذاران از پروژه های عمرانی گفت: یکی از مهمترین مشکلات سرمایهگذاری در شهر کرج، عدم استقبال سرمایهگذاران به سرمایهگذاری است که بیشتر به دلیل وضعیت اقتصادی ناپایدار در کشور است.وی ادامه داد: از این رو مدیریت شهری کرج، در چنین شرایطی موضوع تأمین مالی جمعی را مطرح کرده است. کرج اولین کلانشهری در کشور است که به سمت تامین مالی جمعی پیش رفته است.این عضو شورای اسلامی شهر کرج با تاکید بر نحوه عمل تامین مالی جمعی اظهار داشت: به دلیل شرایط اقتصادی کشور و نگرانی سرمایهگذار از بازگشت سرمایه خود، امکان سرمایهگذاری های کلان در یک پروژه توسط یک سرمایهگذار به شدت ریسکپذیر شده است، از این رو با خلاقیتی که کرج به خرج داده، به سمت استفاده از سرمایه های خرد رفته است.اسدیان ادامه داد: استفاده از سرمایههای خرد رغبت بیشتر سرمایهگذار را به همراه داشته و ریسک سرمایهگذاری در پروژه را نیز کم میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه خط تندرو اتوبوس در کرج اشاره کرده و اظهار داشت: مطالعات بسیاری در این حوزه انجام شد و طبق بررسیهای انجام شده طرح ترافیکی خیابان شهید بهشتی که میزان تردد آن 18 هزار نفره بود و میبایست برای تردد از وسایل انبوهبر استفاده شود، در نظر گرفته شد.اسدیان ادامه داد: براساس استانداردهای کشور در خیابانهایی که میزان تردد آنها تا 18 هزار نفر در روز است میبایست از وسایل انبوهبر استفاده شود و در خیابانهایی که زیر 5 هزار نفر هستند باید از تاکسی برای عبور و مرور استفاده کنند، از این رو در خیابان شهید بهشتی برای وسایل تردد انبوهبر سریع استفاده شد.
کلنگزنی پروژههای کلیدی در کرج
مسعود محمدی رئیس شورای اسلامی شهر کرج در این نشست اهمیت پروژههای کلنگزنی شده را مورد توجه قرار داد و گفت: در سالهای گذشته پروژههای عمرانی بسیاری در شهر کلید خورد و در دورههای مختلف آن را برای شهروندان ارائه کردند اما در این دوره شورا، پروژههای بسیار مهمی کلنگزنی و افتتاح شد.وی ادامه داد: احداث سه تقاطع غیرهمسطح فلکه اول رجایی شهر، میدان دانشگاه آزاد اسلامی و میدان جمهوری اسلامی کرج از جمله پروژههای شورای ششم است که نقش بسیار مهمی را در شهر خواهد داشت. از آنجایی که تامین منابع مالی این پروژهها، بسیار مهم است، تلاش مدیریت شهری بر این است که این پروژهها در زمانی که به مردم قول داده شده، افتتاح شود و به بهره برداری برسد.محمدی در ادامه با اشاره به اینکه مطالعات برخی دیگر از پروژههای سطح شهر نیز به پایان رسیده است گفت: تعدادی پروژه دیگر نیز در مطالعات آن به پایان رسیده که امیدواریم این پروژهها تا اواخر سال آغاز و کلنگزنی شود که این موضوع از ثمرات شورای ششم خواهد بود.
منبع تسنیم