16 مرداد 1393
شماره خبر: 126930

ترافیک استان البرز با تدوین برنامه ای جامع مدیریت می شود

سپیدار‌آنلاین: گروه سیاسی

ترافیک استان البرز با تدوین برنامه ای جامع مدیریت می شود


استاندار البرز به کلیه دستگاه های عضو در شورای ترافیک استان تکلیف کرد تا طرح ها و برنامه های خود را به این شورا ارائه دهند تا با برنامه ای جامع بتوان ترافیک استان را مدیریت کرد.
مهندس سید حمید طهایی عصر چهارشنبه هفته جاری در جلسه «شورای ترافیک استان» با بیان اینکه مسئله ترافیک و حجم تردد خودروها از مبادی متعدد این استان، یکی از دغدغه های مهم البرز به شمار می رود؛ مدیریت ترافیک را مستلزم اعلام طرح و برنامه از سوی دستگاه های عضو دانست. وی با اشاره به حجم ترددها در تعطیلات اخیر و موج دوم سفرهای تابستانی، افزود: گزارش تردد 7 میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی البرز، ظرف مدت 4 روز که به دنبال آن پدیده هایی همچون آلودگی هوا و ریزگردها را نیز به همراه دارد؛ خود حاکی از لزوم توجه ویژه به اجرای طرح های ترافیکی و اخذ تدابیری راهگشا در این زمینه است.
لزوم اعلام آخرین وضعیت مسیرها به مسافران
استاندار البرز در ادامه با تأکید بر اینکه باید آخرین وضعیت راه ها و مسیرهای پیش رو در سفرها، پیش تر به مسافران اعلام شود؛ تصریح کرد: اگر هر مسافری پیش از تعیین مسیر برای رسیدن به مقصد در جریان آخرین وضعیت راه ها قرار داشته باشد قطع به یقین مسیرهای جایگزین را انتخاب خواهد کرد و دیگر ساعت ها در گره ترافیکی معطل نخواهد بود.
وی افزود: در کنار تدابیر ترافیکی و اطلاع رسانی جامع از سوی راهور و...، بخشی از این مسئولیت را نیز مردم باید عهده دار باشند و از مشارکت مردم نیز در سفرها بهره مند شد.
اعمال سقف ترافیکی در محورهای پر تردد
مهندس طهایی در ادامه با اشاره به حجم ترددها در محور چالوس و لزوم برنامه ریزی برای تسهیل در تردد ساکنان بومی در منطقه، اجرای طرح «سقف ترافیکی» را اقدامی راهگشا در این زمینه دانست و گفت: به جهت محدودیت مسیرها در محور چالوس می توان سقف مشخصی را به منظور ورود ترددها به این محور تعیین کرد؛ تا به یک باره شاهد حجم عبور و مرور ها در این محدوده نباشیم.
مدیریت ترافیک نیازمند فرهنگسازی است
استاندار البرز در بخش دیگری فرهنگسازی در امر ترافیک را نیز مهم خواند و تصریح کرد: علاوه بر امکانات و زیرساخت هایی که به منظور مدیریت ترافیک باید ایجاد کرد، فرهنگسازی ترافیکی و نحوه صحیح رانندگی، استفاده از علائم، عدم رانندگی در حین خواب آلودگی و.. از مهمترین مواردی است که باید با فرهنگسازی در بین مردم آن را نهادینه کرد تا کمتر شاهد بروز تصادفات جاده ای باشیم.
نقش دوربین های نظارتی نادیده انگاشته نشود
مهندس طهایی همچنین به نقش دوربین های نظارتی در تسهیل امر ترافیک نیز اشاره کرد و گفت: یکی از زیرساخت هایی که موجب تسهیل و روان سازی ترافیک می شود، نقش دوربین های نظارتی است که اگر هدفمند از آن استفاده شودبخش قابل توجهی از ترافیک را می توان توسط آن مدیریت کرد. وی تعبیه تابلوهای راهنمای مسافران در مبادی ورودی و خروجی شهر، توزیع بروشورها و.. را نیز از مولفه های تأثیرگذار در برخورداری از ترافیکی روان و بدون حادثه برشمرد. استاندار البرز در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر امکانات و پتانسیل های استان در حوزه ترافیک مهیا است، افزود: باید با اتخاذ تدابیر مناسب علاوه بر رفع مشکلات و گره های ترافیکی زمینه های لازم برای تردد سهل و آسان مردم در مرکز استان البرز نیز فراهم شود. اجرای دقیق مصوبات و خروجی شورای ترافیک استان از دیگر تأکیدات استاندار البرز بود. وی در پایان تقویت مدیریت ترافیک استان را نیز مستلزم تعامل و مشارکت کلیه مسئولان امر دانست و به کلیه اعضای شورای ترافیک تکلیف کرد تا در جلسه آتی طرح ها و برنامه های خود را به منظور تدوین برنامه جامع مدیریتی ترافیک استان ارائه دهند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود