توفیق در مدیریت بحران تنها در سایه هماهنگی بین بخشی و بسیج امکانات میسر است
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
معاون استاندار در هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: مدیریت بحران استان همواره باید با تمامی تجهیزات و امکانات بطور شبانه روز آمادگی صد در صدی برای مقابله باهرگونه بحران و حادثه ای را داشته باشند.
علی درویش پور در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان افزود: باتوجه به آغاز بارش های پاییزی برای پیشگیری و مقابله با هر گونه حادثه ای لازم است تمامی دستگاه های اجرایی اقدامات لازم را لحاظ نمایند.وی تاکید کرد: مدیریت بحران استان همواره باید با تمامی تجهیزات و امکانات برای مقابله با هرگونه بحران و حادثه ای بطور شبانه روز آمادگی صد در صدی داشته باشند.معاون استاندار در هماهنگی امور عمرانی عنوان کرد:جلسات ستاد مدیریت بحران توسط فرمانداری و شهرداری ها به جهت افزایش سطح آمادگی عوامل اجرایی لازم است بطور مستمر و منظم برگزار شود.وی تصریح کرد: دستگاه های متولی در ستاد مدیریت بحران به ویژه اداره راهداری و شهرداری های استان تمهیدات لازم را جهت آمادگی ستاد برفروبی و نگهداری زمستانی از جاده ها و معابر اتخاذ نمایند.درویش پور عنوان کرد: تردد در محورهای استان چهار برابر محورهای سایر استان ها است به همین جهت ضرورت دارد تمامی نقاط حادثه خیز شناسایی و نیروهای امدادی و ستاد برف روبی آمادگی کامل داشته باشند. وی اشاره کرد: طرح های جهادی به جهت لایروبی و پاکسازی رودخانه ها و نهرها در اسرع وقت عملیاتی شود.
معاون استاندار در هماهنگی امور عمرانی تصریح کرد:بازدید میدانی و حضور در محل به جهت تسریع در روند اجرا و اقدامات بسیار ضروری است. وی خاطر نشان کرد: تمامی پروژه ها و طرح های عمرانی شاخصی که در حاشیه مسیل ها در حال اجرا هستند لازم است تخلیه نخاله ها از محل هر چه سریعتر انجام شود. درویش پور گفت: مدیریت خدمات شهری نسبت به شناسایی و برطرف کردن نقاط آبگرفتگی در معابر شهری جهت پیشگیری از اختلال در تردد شهروندان اقدام نمایند. وی ادامه داد: خسارات ناشی از سیل فروردین ماه سال جاری در بخش کشاورزی در کمترین زمان ممکن توسط دولت برآورد و کمکهای بلاعوض به افراد خسارت دیده پرداخت شد. معاون استاندار در هماهنگی امور عمرانی عنوان کرد:جهاد کشاورزی باید اقدامات لازم جهت پیشگیری از سرمازدگی محصولات کشاورزی را در دست اقدام قرار دهد.وی تاکید کرد: مقابله و تخریب ساخت و سازها و آزاد سازی حریم رودخانه ها بطور جد توسط اداره آب منطقه ای استان پیگیری شود.درویش پور اشاره کرد: بازدید و کنترل مسیر رودخانه ها با تشکیل اکیپ ها و تیم های گشت برای جلوگیری از اتراق شهروندان در حاشیه رودخانه ها بطور مستمر انجام پذیرد. وی افزود: دهیاری ها و شهرداری های استان برای مواجه با هر گونه حوادثی باید برنامه ای اجرایی و مدون تدوین کنند و نسبت به جا نمایی اسکان اضطراری اهتمام جدی داشته باشند. معاون استاندار در هماهنگی امور عمرانی عنوان کرد: اطلاع رسانی سریع و به موقع اصحاب رسانه یکی از عوامل بسیار مهم و تاثیرگذار در مدیریت بحران استان برای مقابله با سیل فروردین 98 بود. وی تصریح کرد: برگزاری مانورها توسط ستاد مدیریت بحران جهت ارتقای سطح آمادگی دستگاه های اجرایی در دستور کار قرار گیرد. درویش پور عنوان کرد: با توجه به شروع بارندگی ها و برودت هوا گرمخانه ها در سطح استان برای پذیرش و اقامت افراد بی سر پناه و کارتن خواب آمادگی داشته باشند. وی اشاره کرد: انتظار می رود با تدابیر و تمهیدات اتخاذ شده با توجه به بارش های پیش رو شاهد هیچ گونه خسارت و حادثه ای نباشیم.