9 شهریور 1395
شماره خبر: 169311

صدور موافقت نامه اصولی نیازمند برنامه ریزی صحیح است

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

صدور موافقت نامه اصولی نیازمند برنامه ریزی صحیح است


رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز گفت: موافقت نامه اصولی و پروانه تولید برای انواع محصولات بدون توجه به عرضه و تقاضا و بدون کمترین توجه به سرانه مصرف کشور صادر می شود که این امر مهم نیازمند برنامه ریری صحیح است.
رحیم بنا مولایی در نشست وشورای ادارای که با حضور وزیر صنعت ، معدن و تجارت برگزار شد، افزود: بارها صدور موافقت نامه اصولی و پروانه تولید برای محصولات اشباع شده در بازار را شاهد بوده ایم که این مسئله بیانگر آن است که در این زمینه هیچ گونه نظارت و کنترل وجود ندارد.وی اظهار کرد: در شرایطی که تولید محصولی به فراوانی در بازار وجود دارد و انبارها مملو از آن محصول است، صدور موافقت نامه اصولی برای تولید آن محصول به اقتصاد کشور ضربه وارد می کند. وی پیشنهاد کرد: دستگاههای اجرایی ذیربط قبل از صدور موافتنامه اصولی برای یک کالای خاص ظرفیت موجود کشور در این زمینه را بررسی کنند. وی تصریح کرد: در صورتی که قبل از برآورد صحیح تراز تجاری کشور جهت صدور موافت نامه اصولی برای همه کالا ها اقدام شود در این صورت تولید کنندگان دچار زیان می شوند. وی افزود: باید به نحوه ی برنامه ریزی شود تا موافقت اصولی تنها برای واحدهای که محصولات آن هم قابلیت صادرات و هم نیاز کشور را تامین می کنند صادر تا سرمایه ملی اتلاف نشود.
ضرورت ایجاد نمایشگاه بین المللی در البرز
رئیس پارلمان بخش خصوصی استان البرز در بخش دیگر از اظهاراتش با اشاره ضرورت ایجاد نمایشگاه بین المللی دائمی در استان البرز اظهار کرد: شروع این پروژه نیازمند بودجه ای معادل با10 میلیارد تومان است.
بنا مولایی تاکید کرد: استان البرز با توجه به اینکه یک قطب صنعتی و تولیدی کشور قلمداد می شود ایجاد سایت دائمی نمایشگاه برای بالا بردن سهم تجارت در کشور و صادرات ضروری بوده و از اولویت برنامه های این استان است. رئیس اتاق بازرگانی البرز توسعه صادرات از طریق فرودگاه پیام را حرکتی موثر در تقویت اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: تجدید نظر دولت در خصوص افزایش مدت یارانه از 50 درصد سوخت هواپیماهای این فرودگاه از 6 ماه به دو سال ضروری بوده و توسعه صادرات در این استان را در بر خواهد داشت. بنا مولایی در بخش دیگر از اظهاراتش به گسترش تاسیس شرکت های ارائه دهنده پوشاک ترک و دیگرکشورهای اشاره کرد و گفت: متاسفانه این امر باعث شده توازن بازارهای داخلی به هم ریخته و کلیه کارگاه های کوچک و متوسط فعال در زمینه پوشاک رو به ورشکستگی رفته و قادر به ادامه حیات و رقابت با این شرکت ها نمی باشند. وی ادامه داد: برنامه ریزی در پذیرش شرکت های مذکور در جهت مشارکت و تولید در داخل کشور است.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود