ضرورت توجه ویژه به کیفیت آرد و نان
سپیدارآنلاین: گروه سیاسی
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری البرز به ضرورت توجه ویژه به کیفیت آرد و نان و سلامت و رضایت مصرف کنندگان تاکید کرد.
عباداله کامکار در جلسه مشترک کارگروه آرد و نان و اتحادیه نانوایان شهرستان ها اظهار داشت: آنچه برای ما در این کارگروه ها مهم است و باید به آن بیش از حد توجه شود کیفیت آرد و نان و همچنین سلامت و رضایت این صنف است که در واقع در کنار حمایت از تولیدکننده کیفیت نان از اهمیت ویژهای برخوردار است. وی افزود: در این جلسه جهت بهبود وضعیت کیفیت گندم آرد و نان اتحادیه ها مدیران کل مرتبط صنعت و معدن نظرات خود را ارئه کردند. کامکار گفت: بررسی بخشنامه های ، عدم صدور مجوز نانوایی های و تعیین تکلیف مناطق نیازمند به احداث نانوایی ها در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت. معاون استاندار گفت: علاوه بر این نیازمندی های استان توسط اتحادیه های آرد و نان شهرستان های استان نیز مورد بررسی قرار می گیرد. در این نشست مقرر شد هیچ واحدی در حال حاضر نسبت به تبدیل وضعیت اقدام نکند، مگر اینکه کارشناسی دقیق توسط فرمانداری ها و صنعت و معدن صورت پذیرفته در صورت نیاز مناطق برخوردار در آینده مورد بررسی قرار گیرد. همچنینن موضوع میزان نیاز سبوس برای دام استان توسط جهاد کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت .