تلاش مدیریت شهری گلساردر جهت بهبود وضعیت حفظ و نگهداشت فضای سبز
سپیدارآنلاین: گروه شهری
جلسه کارشناسی به منظور تعیین تکلیف برونسپاری خدمات نظافت، رفت و روب و جمعآوری زباله و حفظ و نگهداشت فضای سبز شهر و همچنین بررسی ابعاد مختلف این طرح و یافتن راهکاری کارآمد و بهصرفه برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان به ریاست مهندس گودرزی شهردار گلسار و تعدادی از مسئولین واحدهای ذیربط در سالن جلسات شهرداری شد.
کسری منابع مالی و انسانی ، زیر ساخت های ماشین آلات ، عدم رعایت اصول شهرسازی و رعایت عقب نشینی در معابر که سبب عدم ورود ماشین آلات جهت خدمات رسانی به شهروندان می گردد ، ریختن نخاله در معابر سطح شهر و عدم پرداخت عوارض ازجمله مشکلاتی است که خدمات رسانی به شهروندان را با مشکل روبرو کرده است و مشکلات شهروندان نیز دغدغه مجموعه مدیریت شهری است و رفع مشکلات نیازمند همراهی و همکاری شهروندان است .شهرداری به عنوان نهاد غیر دولتی و وابسته به منابع عمومی و مردمی است که پیشرفت و توسعهی هر شهری، نیازمند همکاری و مشارکت همه شهروندان است. پرداخت به موقع و منظم عوارض، نقش اساسی در تامین منابع مالی مورد نیاز برای پروژههای عمرانی و بهبود زیرساختهای شهری دارد و بدون این منابع، امکان ایجاد و ارتقاء کیفیت زندگی برای ساکنین، ناممکن خواهد بود.مهندس گودرزی شهردار گلسار در این جلسه به تشریح ضرورت و اهمیت برونسپاری این خدمات پرداخت و اهداف اصلی این طرح را ارتقای کیفیت خدمات، کاهش هزینهها و افزایش رضایت شهروندان عنوان کرد.
وی افزود: هدف ما از برونسپاری خدمات نظافتی، ارتقای سطح بهداشت و پاکیزگی شهر و افزایش رضایت شهروندان است .
در ادامه، کارشناسان به بررسی وضعیت فعلی خدمات نظافتی در شهر پرداخته و چالشها و مشکلات موجود را مطرح کردند. مسائلی همچون کمبود نیروی انسانی مؤثر، لزوم آموزش شهروندی و افزایش حجم زبالههای تولیدی از جمله مهمترین چالشهای مطرح شده بودند.در این جلسه، روشهای مختلف برونسپاری و تجارب شهرهای دیگر در این زمینه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین، شاخصهای کلیدی ارزیابی عملکرد پیمانکاران و مکانیزمهای نظارت بر حُسن اجرای قراردادها مورد بررسی قرار گرفت.شایان ذکر است هزینه اجرای این طرح حدود ۲۰ میلیارد تومان برآورد می گردد .شهرها، به عنوان کانونهای اجتماعی و اقتصادی، نمیتوانند بدون حضور فعال و مسئولانه ساکنان خود به پیشرفت و بهبود برسند. این همکاری نه تنها به عنوان یک ضرورت، بلکه به عنوان یک عامل کلیدی در ایجاد محیطی بهتر، پایدار و با کیفیتتر برای همه شهروندان مطرح است. توسعه پایدار و پیشرفت هر شهری بدون مشارکت فعال شهروندان، ناممکن است.