زندگی نامه شهید حسین ایمانی نوجانی اعزامی از کرج به جنگ تحمیلی
سپیدارآنلاین: گروه یادداشت
شهید درسال 1342 در17 كیلومترى كرج در قریه اى به نام نوجان در خانواده اى مذهبى به دنیا آمد. حسین قسمتى از تحصیلات ابتدایى خود را در نوجان و ادامه آن را درحصارك كرج به پایان رساند و با شروع دوره راهنمایى همراه با انجام كارروزانه خـود را ملزم به شركت دركلاس شبانه نمود...
زندگی نامه این شهید بزرگوار به شرح ذیل است: شهید درسال 1342در17كیلومترى كرج در قریه اى به نام نوجان در خانواده اى مذهبى به دنیا آمد. حسین قسمتى از تحصیلات ابتدایى خود را در نوجان و ادامه آن را درحصارك كرج به پایان رساند و با شروع دوره راهنمایى همراه با انجام كارروزانه خـود را ملزم به شركت دركلاس شبانه نمود. او در تـمام دوران انقلاب در راهپیماییها و در تـظاهرات علیه رژیم ستـمشاهى شركت مستمر داشتـه و نیز به محض اطـلاع از به تحصن نشستن روحانیت مبارز در دانـشگاه تهران رسانده و مدت سه روز در آنجا به تحصن نشسته بود. بعد از پیروزى انـقلاب اسلامى به عضویت بسیج در آمده و نیز پـس از طى دوره آمـوزش فعالیت خود را درگروه «المـراقبین» آغاز كرد و مـدت یكسال به فعالیت پرداخت سپس بلافاصله پس از شروع جنگ تحمیلى برحسب احساس وظیفه به جبهه شتافت. آنكه لذت عبادت محبوب را چشید و آن را به خوشى هاى زود گذر مادى ترجیح داده بود همچون غریبهاى نا آشنا با دنیاى خاكى بیابانهاى جنوب را ماءواى سكونت عاشقانه خود نمود و سرانجام درسال 61 به آرزوى دیرینه خود یعنى شهادت رسید. پیام شهید : ای امت حزب الله از امام خمینی اطاعت کنید و از اختلافات بپرهیزید و دیگران را به وحدت دعوت کنید.
شاهد قرآنی : اعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْكُرُواْ نِعْمَتَ اللّهِ عَلَیْكُمْ ... (آل عمران/103)
و همگى به ریسمان خدا چنگ زنید و پراكنده نشوید و نعمتخدا را بر خود یاد كنید .
شاهد حدیثی : أَلَا وَ إِنَّكُمْ قَدْ نَفَضْتُمْ أَیْدِیَكُمْ مِنْ حَبْلِ الطَّاعَةِ وَ ثَلَمْتُمْ حِصْنَ اللَّهِ الْمَضْرُوبَ عَلَیْكُمْ بِأَحْكَامِ الْجَاهِلِیَّةِ فَإِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ قَدِ امْتَنَ عَلَى جَمَاعَةِ هَذِهِ الْأُمَّةِ فِیمَا عَقَدَ بَیْنَهُمْ مِنْ حَبْلِ هَذِهِ الْأُلْفَةِ الَّتِی [یَتَقَلَّبُونَ یَنْتَقِلُونَ فِی ظِلِّهَا وَ یَأْوُونَ إِلَى كَنَفِهَا بِنِعْمَةٍ لَا یَعْرِفُ أَحَدٌ مِنَ الْمَخْلُوقِینَ لَهَا قِیمَةً لِأَنَّهَا أَرْجَحُ مِنْ كُلِّ ثَمَنٍ وَ أَجَلُّ مِنْ كُلِّ خَطَرٍ.(نهج البلاغة، خطبه 192(قاصعه)، بند 103 و 104) آگاه باشید كه شما هم اكنون دست از رشته اطاعت كشیدید، و با زنده كردن ارزشهاى جاهلیت، دژ محكم الهى را در هم شكستید، در حالى كه خداوند بر این امت اسلامى بر «وحدت و برادرى» منت گذارده بود، كه در سایه آن زندگى كنند، نعمتى بود كه هیچ ارزشى نمىتوان همانند آن تصور كرد، زیرا از هر ارزشى گران قدرتر، و از هر كرامتى والاتر بود.